PoLi Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 witam,moze i było z 100 tematow o tym...nie znalzalem zadnego a dokladnie interesuje mnie zmiana napiecia na rdzeniu i jakie mogą byc osiagi tej karty....bo spodziewalem sie LEadteka 6800 a dostalem Glaciera... jak ta karta sie kreci czy warto przy niej zostac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 PoLi napisał(a): witam,moze i było z 100 tematow o tym...nie znalzalem zadnego a dokladnie interesuje mnie zmiana napiecia na rdzeniu i jakie mogą byc osiagi tej karty....bo spodziewalem sie LEadteka 6800 a dostalem Glaciera... jak ta karta sie kreci czy warto przy niej zostac ? 1602757[/snapback] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :ploom: :ploom: nie mogeeeee..bueheheheehe..a na góre to nie łaska spojrzec?? masz tam chyba z 3 tematy o gf6800..i w praktycznie KAZDYM temacie bylo to poruszane..poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLi Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 lukk_ napisał(a): :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :ploom: :ploom: nie mogeeeee..bueheheheehe..a na góre to nie łaska spojrzec?? masz tam chyba z 3 tematy o gf6800..i w praktycznie KAZDYM temacie bylo to poruszane..poszukaj 1603027[/snapback] a wytłumaczenie na lagi masz? a dokladnie dzieje mi sie takie cos ze obraz zatrzymuje sie na 2 sek w odstepie 5 sekund... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...