Skocz do zawartości
PoLi

Glacier 6800

Rekomendowane odpowiedzi

witam,moze i było z 100 tematow o tym...nie znalzalem zadnego a dokladnie interesuje mnie zmiana napiecia na rdzeniu i jakie mogą byc osiagi tej karty....bo spodziewalem sie LEadteka 6800 a dostalem Glaciera... jak ta karta sie kreci czy warto przy niej zostac ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PoLi napisał(a):

witam,moze i było z 100 tematow o tym...nie znalzalem zadnego a dokladnie interesuje mnie zmiana napiecia na rdzeniu i jakie mogą byc osiagi tej karty....bo spodziewalem sie LEadteka 6800 a dostalem Glaciera... jak ta karta sie kreci czy warto przy niej zostac ?

1602757[/snapback]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :ploom: :ploom:

nie mogeeeee..bueheheheehe..a na góre to nie łaska spojrzec?? masz tam chyba z 3 tematy o gf6800..i w praktycznie KAZDYM temacie bylo to poruszane..poszukaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukk_ napisał(a):

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :mur:  :mur:  :mur:  :mur:  :mur:  :mur:  :ploom:  :ploom:

nie mogeeeee..bueheheheehe..a na góre to nie łaska spojrzec?? masz tam chyba z 3 tematy o gf6800..i w praktycznie KAZDYM temacie bylo to poruszane..poszukaj

1603027[/snapback]

a wytłumaczenie na lagi masz? a dokladnie dzieje mi sie takie cos ze obraz zatrzymuje sie na 2 sek w odstepie 5 sekund...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi