PoLi Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 witam,moze i było z 100 tematow o tym...nie znalzalem zadnego a dokladnie interesuje mnie zmiana napiecia na rdzeniu i jakie mogą byc osiagi tej karty....bo spodziewalem sie LEadteka 6800 a dostalem Glaciera... jak ta karta sie kreci czy warto przy niej zostac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 witam,moze i było z 100 tematow o tym...nie znalzalem zadnego a dokladnie interesuje mnie zmiana napiecia na rdzeniu i jakie mogą byc osiagi tej karty....bo spodziewalem sie LEadteka 6800 a dostalem Glaciera... jak ta karta sie kreci czy warto przy niej zostac ? 1602757[/snapback] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :ploom: :ploom: nie mogeeeee..bueheheheehe..a na góre to nie łaska spojrzec?? masz tam chyba z 3 tematy o gf6800..i w praktycznie KAZDYM temacie bylo to poruszane..poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLi Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :ploom: :ploom: nie mogeeeee..bueheheheehe..a na góre to nie łaska spojrzec?? masz tam chyba z 3 tematy o gf6800..i w praktycznie KAZDYM temacie bylo to poruszane..poszukaj 1603027[/snapback] a wytłumaczenie na lagi masz? a dokladnie dzieje mi sie takie cos ze obraz zatrzymuje sie na 2 sek w odstepie 5 sekund... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...