KAMILcom Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 pograłem troszke i faktycznie bardzo łatwo sie jeździ w porównaniu do GTL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) zglaszam sie z pytaniem do "simracer'ow" bo pewnie Wy bedziecie najszybciej wiedziec co i jak. szukam trasy Suzuka do gtr'a2 i nie moge znalezc, widzialem filmik na youtube i byl podpisany gtr2 suzuka (pokazany wyscig) co prawda znalazlem trase do sciagniecia na tej stronie http://www.ph-racing.com/Game_Downloads.php ale przy rozpakowywaniu wywala blad crc :( nigdzie indziej nie moge jej znalezc. sciagnalem tez laguna seca z tej stronki, wszystko wypakowalem wrzucilem do folderu w grze z trasami, w grze wybieram ta trase biore race i zonk, gra wychodzi do pulpitu ;( na lagunie bardzo chcialem pojezdzic bo podobala mi sie w GT2 a suzuka mi sie spodobala jak obejrzalem ten krotki filmik. pomocy ;(Na poprzedniej stronie podałem link do specjalnego konvertera tras z GTL do GTR2. Albo tutajL http://rapidshare.de/files/34248472/GTL_2_...r_GTR2_Demo.zip Najpierw ściągnij ten programik, później trasę SUZUKA z tego linku: http://gtr4u.de/jgs_db.php?action=download...d=1191&sid= i później kliknij w tym programie górny przycisk i wybierz miejsce tej ściągniętej SUZUKI i on już sam ci przekonwertuje ją do GTR2. Powodzenia. Edytowane 24 Września 2006 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 a znalazles moze Nordschleife do gtr2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) a znalazles moze Nordschleife do gtr2?Spoko, to samo trzeba zrobić co w przypadku SUZUKI. Ściągasz, odpalasz programik do konwersji i wskazujesz ten tor i sam konwertuje... grasz. http://www.no-grip.net/download.php?file=1073&name=Nordschleife brakesmanversion v1.12 by widowmaker for GT Legends.zip MUSISZ SIĘ TAM ZAREJESTROWAĆ lub ZALOGOWAĆ. Edytowane 24 Września 2006 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 a co wy juz wszystkie tory objezdzilisie ?? hyh szybcy jestescie :) Czemu nei smigacie z nami na PRS online ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 jak mi kupicie dfp to gwarantuje ze sie odemnie nie odczepicie (mowa o prs online) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 a moze ktos zamiescic skonwertowany tor Nordschleife Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 wieczorem zamieszcze paczke tras przekonwertowanych z gtl, pare bedzie z GT2 (gran turismo2 z psx), pare innych ciekawych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 super, dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 a co wy juz wszystkie tory objezdzilisie ?? hyh szybcy jestescie :) Czemu nei smigacie z nami na PRS online ?Ale jeździcie na GTR1 czy GTR2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 hmm a jest moze konwerter tras z rFactor do GTR2? bo bardziej do gustu przypadla mi Nordschleife wlasnie z rFactor, niz ta wersja sprzed ~30 lat do GTL :) czytalem gdzies ze w toku sa prace nad ta trasa specjalnie do GTR2, ale jakos nie moge sie doczekac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 LCC jezdzimy i w GTR i w GTR2 - ale w sumie liga GTR juz sie konczy wiec sporo testujemy GTR2 glownie by zobaczyc ile osob moze smigac jednoczesnie - dlatego tez kazdy jest mile widziany - oby tylko umial bezpiecznie jezdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Sorki że tak długo ale na pierwszej stronie już jest FAQ, jeżeli coś jeszcze będziecie mieć to dawajcie na PW bo ja tu nie zaglądam ( nie lubie samochodówek torowych :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) prosze, oto obiecana paczka z trasami http://rapidshare.de/files/34293467/GTR2.rar.html ;) 85mb, paczka zawiera trasy: Laguna Seca, Suzuka, Nordschleife, Toban, Grand Valley (4 wersje). wystarczy rozpakowac i wrzucic do folderu z gra. zachowalem strukture katalogow z gtr2. milej jazdy ;) Edytowane 24 Września 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endziork Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Mam pytanie: Czy jest mozliwosc odblokowania wszystkich torow bez wygrywania wyscigow itp. Chcialbym miesc wszystkie tory bo mi na multi zalezy a nie na singlu Jest taki sposob ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 prosze, oto obiecana paczka z trasami http://rapidshare.de/files/34293467/GTR2.rar.html ;) 85mb, paczka zawiera trasy: Laguna Seca, Suzuka, Nordschleife, Toban, Grand Valley (4 wersje). wystarczy rozpakowac i wrzucic do folderu z gra. zachowalem strukture katalogow z gtr2. milej jazdy ;) dzieki zaraz zobacze :D mam nadzieje że laguna ładnie wygląda :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 jak ktos jest chetny na jakis mini sparing przy uzyciu myszki/klawy lub pada to dawac znac. helpy wylaczone, skrzynia maualna, autoclutch wlaczony. mozna posmigac ;) jak cos to pm albo gg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 jak to jest ze wszsyscy juz jezdza, a ja ciagle niecierpliwie czekam na premiere ~!? ;] na prs oczywiscie zawitam - poki co staram sie od czasu do czasu odkurzyc dfp w RBRze ... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Dobra kolejny update FAQ ale nadal brakuje mi linka do convertera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 jak to jest ze wszsyscy juz jezdza, a ja ciagle niecierpliwie czekam na premiere ~!? ;] na prs oczywiscie zawitam - poki co staram sie od czasu do czasu odkurzyc dfp w RBRze ... ;]hehe to taj jak Carson chciał pojechać dziś ze mną niezle jaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 chce ktoś pogac online za mną ?? dziś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 chce ktoś pogac online za mną ?? dziś znow z helpami i bez hamulcow?? jak tak to ja dziekuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 znow z helpami i bez hamulcow?? jak tak to ja dziekuje....wtedy za mnie komp grał bo mecz oglądałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 hmm to bardzo sympatycznie ze nas o tym poinformowales dopiero jak kazdy sie zwinal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Gierka wpadła ostatnio w moje ręce, imo jest bardzo dobra. Jeszcze straszna lama jestem i nie za bardzo sobie radzę. BTW gram na DX7 i w opcjach medium/low i fps potrafi spaść do 19 na mojej przedpotopowej karcie graficznej. Jak dla mnie strasznie ciężkie jest sterowanie, gram na klawie, jakoś nie mogę się przyzwyczaić, ale jak będę mieć więcej czasu to pogram więcej w tą gierkę. Edytowane 2 Października 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Bo bez helpów w to NIE da się jeździc na klawie ;) Ja mam taką sama karte(współczuje :lol: ), w czasie jazdy na DX8 i ustawieniach medium a track jedynie na high nie narzekam jakos na płynnośc jedynie gdy jest większy grid trzeba troche zjechac z ustawieniami. Ale co tam - kto patrzy na grafe w tego typu grach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Da się jeździć na klawie bez helpów :mrgreen: I nawet w miare mi idzie, ale dopiero zaczynam przygode z simami. Pograłem troche u znajomego i chyba sobie sprawie tą gierke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Bo bez helpów w to NIE da się jeździc na klawie ;)da sie jeździć, oczywiście w porownaniu do kiery jedzie sie strasznie nie równo Edytowane 2 Października 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Nie da się - chodziło mi razej oto że jest niewygodne i jak mówisz jedzię sie strasznie nie równo. W GTL, GTR, RBR, LFS, rF, czy GPL tez sie pewnie da jeździc na klawie w jednych lepiej w drugich gorzej, ale do przyjemności to napewno nie należy, czasów dobrych sie nie zrobi(np. WR'y) bo wóz jest bardziej nerwowy itd. Z tego co pamiętam to w Nascar 2003 po jeździe na cyfrowym kontrolerze helpy same się włączały, ale z jakimś patchem chyba to rozwiązano... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Co to są helpy? Btw, pograłem trochę na gamepadzie, elegancko go skonfigurowałem i gra się wygodniej. Ale dalej nie umiem w tą grę grać, ciągle mnie gdzieś rzuca, kilka treningów przeszedłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...