KAMILcom Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) Co to są helpy? Btw, pograłem trochę na gamepadzie, elegancko go skonfigurowałem i gra się wygodniej. Ale dalej nie umiem w tą grę grać, ciągle mnie gdzieś rzuca, kilka treningów przeszedłem.helpy czyli pomoce - np. kontrola trakcji aty blokowanie kół ... praktycznie jak masz wszyskie włączone to żeby zrobić bączka trzeba sie naprawde nieźle postarać BTW żeby sie jakiegoś toru nauczyć to trzeba przynajmniej 200lapów wykrecić najlepiej na początku ucz sie jednego toru Edytowane 3 Października 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 BTW żeby sie jakiegoś toru nauczyć to trzeba przynajmniej 200lapów wykrecićAre you kidding me ? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 ojejku widze niezly hojrak jestes :D wpadaj na testy na PRS i sie pokaz a nie kozaczysz na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) Przecież jestem tam :) Narazie w testach gtr2 jeździełm :P BigSpider był tam, ktoś z ksywką Sewer też chyba... :P ... na ostatnim po 10 lapach silnik mi wybuchł <lol> Edytowane 3 Października 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Are you kidding me ? :lol2:może troche przesadzałem ale zeby czasy były na poziomie trzeba troszke ćwiczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) Tak ale poznanie toru to kwestia kilku kółek, później jest jazda na granicy ryzyka i wyczucie optymalnego pkt hamowania. Edytowane 3 Października 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Tak ale poznanie toru to kwestia kilku kółek, później jest jazda na granicy ryzyka i wyczucie optymalnego pkt hamowania.i właśnie zapamietanie takich szczegółów jak miejsce hamowania, nierówności i inne tyle potrafi zająć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) i właśnie zapamietanie takich szczegółów jak miejsce hamowania, nierówności i inne tyle potrafi zająćWiesz jedni sie ucza szybciej inni wolniej. Tak to juz jest na tym swiecie. :P Ta mala dygresja nie ma na celu 'uderzenia' w Twoje umiejetnosci (nie znam ich i nie mam zamiaru oceniac). ;) Edytowane 3 Października 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Kamil uczy sie super, bo po 1 czy 2 lapach wlaczyl "AI" i poszedl w cholere a mialem takie ladne lambo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Kamil uczy sie super, bo po 1 czy 2 lapach wlaczyl "AI" i poszedl w cholere a mialem takie ladne lambo :/jakoś jak ty jechałeś swoim porsche w GTL to sie ciebie nie czepiam do tej pory - mimo że sie umawialiśmy że bierzemy auta o podobnych osiągach a, widze że teraz będziesz po mnie jechał przez najbliższe pare lat za to jak AI włączyłem kiedy mecz sobie oglądalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K_I_K_I Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Jestem noobem, pogralem troszke w GTR, GTL , a ostatnio w GTR2 i ta wlasnie przypadla mi do gustu (moze to z powodu mojej amatorszczyzny w simracing'u), nawet kupilem specjalnie dla niej nowa kierownice bo stara (Interact SV-283) niestety nie chce dzilac pod XP. Moze po moim poscie posypie sie na mnie deszcze bluzgow, ale mi w tym symulatorku brakuje czegos takiego jak wycieraczki (chyba ze ich nie znalazlem). Wiem ze to sylulator jazdy z nie arcade'owka, ale w czasie jazdy podczas deszczu bylo by milo wytrzec szybe. Badzcie wyrozumiali i nie besztajcie mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Nie tylko Ci tych wycieraczek brakuje - na zagranicznych forach(RSC) były dyskusje na temat czemu Simbin nie dał tego 'bajeru'. Dla tych jednak zostana one dodane w RACE, nawet cos się tym chwalili. Mnie brak wycieraczek nie przeszkadza, za to wkurza troche za mały zakres regulacji fotela(w porównianiu do GTR1). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Może ktoś z was będzie sprowadzał oryginała, z chęcią bym się podpiął, bo jak wiadomo u nas nie ma i niewiadomo kiedy się ukaże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Cenega poinformowała, że ma w planie wydawczym GTR2. Pozostaje więc czekać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Zaaplikujcie sobie TO (GTR2 Advanced Physics Patch..) mistrzowie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Eee j atam nic nie moduje - chyba ze w lidze na PRS bedzie jakis mod zatwierdzony. Ciagle zapraszamy na testy GTR2 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Eee j atam nic nie moduje - chyba ze w lidze na PRS bedzie jakis mod zatwierdzony. Ciagle zapraszamy na testy GTR2 ! tez nie moduje, narazie czasu brak :/ w zeszylym tygodniu udalo mi sie tylko zrobic ok 10 lapow na le mans. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
son999 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 sewer Ty nie zapraszaj tylko sam wpadaj bo cosik Cie ostatnio nie widac:) simon 9 9 9 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 widzialem, ze jechaliscie dzisiaj "dluzsze" spa, niestety spoznilem sie ciutek i ogladalem tylko "live view" a szkoda, be nawet te kilka lapow dodaloby troche doswiadczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Wczoraj kupiłem GTR2 pl, jednak po tak wielkim opóźnieniu mogli chociaż grę zaktualizować do wersji 1.1. Teraz nie wiem jakiego patcha mam zapodać, żeby działało jak trzeba, a może tylko wersja pl będzie działać(patcha), której jeszcze nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 worms, to juz GTR2 jest? Premiera 27 stycznia, i wtedy chciałem gnać do empiku, ale jeśli już jest to jutro ide! Tylko mi powiedz gdzie kupiłeś. Za 30zł to aż wstyd nie kupić skoro mam jedynke :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Nie wiem Worms jak kupiles wersje PL skoro nie ma jej nawet wydawca . ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 (edytowane) tez chcialbym to wiedziec. w czw empik prosil o wizyte po weekendzie a dzisiaj odeslali mnie do piatku. EDIT Worms14 => skoro masz ver pl, to powiedz jakie zabezpieczenei dali, bo to jest dosc wazne przy instalacji patcha. Edytowane 23 Stycznia 2007 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 na milosc boska dlaczego ja musze w championship jechac jeden wyscig 3 godziny, przeciez to mozna ocipiec, to ma byc jakis zart??? da sie to jakos przestawic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 bo tak sie jezdzi w realu a dlugosc wyscigu masz podana w % i sobie regulujesz. BTW. nie mow, ze profanujesz i jezdzisz na klawie :| Sewer => moze mozna udostepnic tu PRSowa fizyke zamiast tego co oryginalnie zaproponowalo SBT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 wiem ze tak sie jezdzi w realu ale to jest gra a nie real i mozna zbzikowac jezdzic w kolko 3 godziny, a pozatym to jest nudne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) wiem ze tak sie jezdzi w realu ale to jest gra a nie real i mozna zbzikowac jezdzic w kolko 3 godziny, a pozatym to jest nudneNie muisz w to grac...juz Niemiec powiedzial o suwaczku jesli wyscig jest za dlugi...Ja mam 30% i tyle moge poswiecic czasu. 30% to kolo 20-30 okrazen czyli zabawa na ciut ponad godzinke. Wczoraj kupiłem GTR2 pl,Tez podlaczam sie do pytania...czym a dokladniej jakim zabezpieczeniem jest to potraktowane. Jesli Starforce to nie problem. Edytowane 23 Stycznia 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Gra jest zabezpieczona starforcem !! Na chwile obecna ukazal sie patch 1.1 ale neistety nie do wer. PL - wersja na inne kraje byla zabezpieczona securomem .. Co do fizyki z PRS to mysle ze kazdy co by ta fizyke chcial i dla kogo postawowa fizyka z GTR2 jest zbyt arcade to na PRS juz trafil i fizyke zassal i na niej tylko jezdzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Gra jest zabezpieczona starforcem !! Dzieki za odpowiedz. Na Starszajsa jest prosta rada...udalo mi sie z moimi GTR i GTL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 No a ja na darmo sie przejechałem, niby dziś premiera, a w empiku brak egzemplarzy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...