Gość Firekage Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 No a ja na darmo sie przejechałem, niby dziś premiera, a w empiku brak egzemplarzy :|Wlasnie z tego powodu nie wychodzilem do Media. To bedzie u nich moze w poniedzialek , a znajac Media to w piatek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Firekage chyba nei rozumiesz o co mi chodzi.. zeby grac po sieci musisz meic wer .1.1 a na wer PL nei wydano jeszcze patcha .Inne wersje sa zabezpieczone securomem i patch od nich nei pasuje po prostu do wer. PL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Można śmigać po sieci używając wersji v1.1 ENG z PL kluczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) Do diaska :mur: kolejna wizyta w empiku i przysłowiowa d... nie było w empiku znowu, a premiera była w piątek :mur: Troche wkurzające, bo taki Broken Sword tez miał premiere w piątek, i było kilkanaście egzemplarzy :mur: chyba gry CDProjektu szybciej sprowadza empik :mur: Czy ktos ma fizycznie ta gre? Edytowane 31 Stycznia 2007 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
son999 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Nie wiem Worms jak kupiles wersje PL skoro nie ma jej nawet wydawca . ?hehe, mialem wersje PL zaraz po zakonczeniu tlumaczenia na pl :wink: BTW, dawno tu nie zagladalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) Ja mam :)Mam..i nie jest potraktowana STAR FORCEM :blink: Ponadto lepiej lazi niz GTR 1 (o GTL nie wspominam :razz: ) oraz od Race. Faktycznie bylem po to w poniedzialek. Edytowane 9 Lutego 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) nie wiem skad masz wer PL bez SF skoro tak zostala wydana :| ja z wer PL uzylem tylko kodu do rejestracji online, dvd nawet niw wyciagalem z pudelka, a smigam na angielskiej 1.1, bo do wrzesnia nie mam zamiaru czekac na patch od cenegi. Edytowane 9 Lutego 2007 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) nie wiem skad masz wer PL bez SF skoro tak zostala wydana :| ja z wer PL uzylem tylko kodu do rejestracji online, dvd nawet niw wyciagalem z pudelka, a smigam na angielskiej 1.1, bo do wrzesnia nie mam zamiaru czekac na patch od cenegi.Nie wiedzialem , ze tak zostanie wydana bo GTR 1 i GTL mial Starforce. Tak zrobilem aby potwierdzic to nizej: 1.Wsadzilem plytke DVD do czytnika. Odpalilem A Ray Scannera. 2.Przeskanowalem 2 opcjami. 3.Zobaczylem >>> no protection found. :| Sam robilem backup oryginalu aby grac z dysku metoda na starforce , ktora w pw podawalem aby grac w GTL. Tymczasem znajomy ez to zakupil i pytal sie czy ma to starforce. Odparlem , ze tak. Zainstalowal (mobo NF2) i powiedzial , ze nie. Myslalem , ze wprowadza mnie w blad wiec zrobilem to co wyzej. Nie ma. Edytowane 10 Lutego 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 @Firekage A-Ray Scanner 2.0.2.3 jest stary jak świat i nie wykrywa wszystkich zabezpieczeń. Mam np. Faces of War zabezpieczone SF i ten soft twierdzi, że płyta jest czysta... bzdura! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Gracie chłopaki na wersji pl w MP? Bo nie ma, z kim pograć, patche 1.1 nie działają jak powinny, nie po to też kupiłem oryginał, tylko, że szlak trafia jak się wchodzi w MP i jest pustka dla wersji 1.0. Piszecie do Cenegi, kiedy wydadzą uaktualnienie? Napisałem, ale odpowiedzi brak, mam nadzieję, że nas nie zleją. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 wyzej pisalem, ze gram na angielskim edu z patchem 1.1 i oryginalnym keyem z PL wersji. cenega pisala, ze prace trwaja, ale kiedy zostna ukonczone pewnie nawet sami nie wiedza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Dzięki, poczekam na łatkę, mam nadzieję że szybko się ukaże. Mam z kumpla i z nim gram, ale im więcej typa tym lepiej, szkoda że Cenega się na to od razu nie przygotowała. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) cenega wiedziala od poczatku, ze dajac SF zamiast SD skaze polskich graczy na niekonczace sie czekanie. sciagnij angielska wersje, zainstaluj patcha 1.1 i nocd, uzyj klucza z ostatniej strony okladki wersji PL i ciesz sie gra MP i nie czekaj na cenege. dziady nawet nie umiescily info, ze ludzie z simracing.pl pracowali przy lokalizacji... :| jak dla mnie szkoda slow.... Edytowane 11 Lutego 2007 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmuraIV Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Moze ktos mi podac pelna liste samochodow jakie mozna wybrac w grze... ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) wozy z sezonu 2003 i 2004 z klas nGT, GT, G2 i G3. http://www.fiagt.com/ ;] Edytowane 19 Lutego 2007 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 A jest coś do tej gry bez rur w środku ? ( czyli auta z salonów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 chyba jedynie Lamborghini Murciélago LP640 (teoretycznie 640KM, ale w grze 840:D) http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=265700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 śmiech na sali, a u mnie nadal gry nie ma :lol2: tzn. w empiku. Ludzie, gdzie kupowaliscie GTR2 oprócz neta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) Ja kupilem w Saturnie w Wawie, w MM tez chyba sa. W Empiku (w tym samym budynku - Arkadia) nie bylo. Edytowane 19 Lutego 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 śmiech na sali, a u mnie nadal gry nie ma :lol2: tzn. w empiku. Ludzie, gdzie kupowaliscie GTR2 oprócz neta?Media Markt Worclaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 A jest coś do tej gry bez rur w środku ? ( czyli auta z salonów) oczywiscie: fiat panda, ford fiesta, chevrolet aveo i wiele wiele innych :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 oczywiscie: fiat panda, ford fiesta, chevrolet aveo i wiele wiele innych :mur: Co w tym śmiesznego? Ja akurat lubię seryjne samochody. Liczyłem na jakieś mody jak do rfactor ale widać jest tylko Lambo. Jazda trzymającym się jak formuła ferari z wyświetlaczem zamiast budzików, rurami zamiast skórzanych foteli to nie to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Co w tym śmiesznego? Ja akurat lubię seryjne samochody. Liczyłem na jakieś mody jak do rfactor ale widać jest tylko Lambo. Jazda trzymającym się jak formuła ferari z wyświetlaczem zamiast budzików, rurami zamiast skórzanych foteli to nie to samo. zainstaluj sobie moda fizyki by prs i bedziesz mial trzymajace sie asfaltu wozki jak f1 ;] orygnalna fiza gtr2 jest taka sobie, dopiero fiza prs dodaje jej smaczku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Ludwiczek rozbawiłeś mnie chłopie :D to nie TDU ze masz seryjne auta - ta gra traktuje o czyms innym zdeka.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Zapodajcie tą fizę PRS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 http://liga.simracing.pl/sls_commerc/index...mp;Download=135 instalator razem z programem przywracajacym org fizyke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Ludwiczek rozbawiłeś mnie chłopie :D to nie TDU ze masz seryjne auta - ta gra traktuje o czyms innym zdeka.. :) Ty chyba nadal nie rozumiesz o co mi chodzi. Chciałbym tylko zobaczyć jak w GTR2 jak się jeździ seryjnymi autami. W takim rFactorze fajnie jest sobie po wyścigach wsiąść w F430 i pojeździć dla rozluźnienia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 A co jest lepsze GTR2 czy Toca3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 A co jest lepsze GTR2 czy Toca3 ?toca to arcade a GTR to jest symulator FIA GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...