Nick126 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Czy ta gra faktycznie kosztuje niecałe 30zł ?? ;| Bo się troche zdziwiłem... ładnie gierka wygląda, a cena niska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Czy ta gra faktycznie kosztuje niecałe 30zł ?? ;| Bo się troche zdziwiłem... ładnie gierka wygląda, a cena niska.naprawde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 tak gra kosztuje 29pln, wyglada ladnie chodzi swietnie, ale bez kiery nie podchodz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 ...ale bez kiery nie podchodz :DOoo to jeszcze lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 na stronie cenegi dostepny jest patch 1.1 do wersji PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Mam, grałem i nawet mi się spodobało :) Czy można gdzieś dostać dodatek na plansze bez toru? Takie coś nie kończące się :D Żeby można było sobie poszaleć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Gra baardzooo fajna :) Trudna ale fajna :) Zakupilem dzisiejszego dnia.. ekhem.. tzw: wczorajszego i nie zaluje tych 29.90 w empiku ;) Smigam po necie pod nickiem DeVeDe... aha... bez kiery nie tykac chodz sa tacy co jezdza na myszce tutaj :D RAdze odrazu sie uczyc jezdzic bez jakichkolwiek pomocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Mam, grałem i nawet mi się spodobało :) Czy można gdzieś dostać dodatek na plansze bez toru? Takie coś nie kończące się :D Żeby można było sobie poszaleć. Polecam zassać sobie tor Le Mans najlepiej z lat 90, bez szykan, długie odcinki i łatwe zakręty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Gra baardzooo fajna :) Trudna ale fajna :) Zakupilem dzisiejszego dnia.. ekhem.. tzw: wczorajszego i nie zaluje tych 29.90 w empiku ;)RAdze odrazu sie uczyc jezdzic bez jakichkolwiek pomocy A ja polecam fizyke by Simracing.PL , na niej sie uczyc :wink: Polecam zassać sobie tor Le Mans najlepiej z lat 90, bez szykan, długie odcinki i łatwe zakręty. Nordschlaife by Racekings 24H ver 0.9B > faza :wink: A dlugie proste to i Monza ma :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Gra baardzooo fajna :) Trudna ale fajna :) Zakupilem dzisiejszego dnia.. ekhem.. tzw: wczorajszego i nie zaluje tych 29.90 w empiku ;) Smigam po necie pod nickiem DeVeDe... aha... bez kiery nie tykac chodz sa tacy co jezdza na myszce tutaj :D RAdze odrazu sie uczyc jezdzic bez jakichkolwiek pomocy :)na necie to jest [brzydkie słowo] a nie gra. same nooby wypychające w piach na T1 zero waliki wszyskie dobre serwery są chronione hasłem taka prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Nie koniecznie... jak sie jezdzi z ppct to jakos chamstwa nie zauwazylem a wrecz przeciwnie :] Dzisiaj pol nocy przejezdzilem w gtr2 i zdziwilem sie gdy kilku osobom ustapilem i dosc czesto widzialem THX/Thank you w moim kierunku :) Moze to kwestia szczescia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Firekage a ty myślisz, że co wczoraj cały dzień katowaliśmy jak nie Nordschlaife:-) A linka dałeś do toru rf a nie gtr2, jak macie jakiś do tej 2 pozycji który jest warty uwagi dajcie znać. My męczymy się na tej - http://www.vr-files.de/files.php?cat=27&am...der=&page=2. Mistrzostwo świata ten tor, ale jednak ta najnowsza wersja pod rF jest graficznie nie do pobicia (te kwadratowe i wysokie kerby nieco psują klimat). Na fizykę Prs na pewno chłopaki wskoczą, ale najpierw trzeba się oswoić z czym to się je. Jednak byłem wczoraj pozytywnie zaskoczony bo jak na początki było nieźle. Największym magikiem to jest Miazga który popyla (już niedługo na szczęście) na myszce. Naprawdę szacun, że trafiasz w drogę i to skutecznie nawet:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiL63JTZ Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam Chciałbym tylko zapytać czy faktycznie bez kiery nie ma co siadać? Bo strasznie napaliłem się na FM2 na X360, ale wypadłem z hipnozy, gdy przyszły małe wydatki :D A tutaj za równowartość middle-endowej 0.7l jest świetny (jak sądze po recenzjach) symulator gt. Pytam konkretnie o granie na Dual Shocku 2 (oczywiście oryginał z pełnym zasięgiem analogów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam Chciałbym tylko zapytać czy faktycznie bez kiery nie ma co siadać? Bo strasznie napaliłem się na FM2 na X360, ale wypadłem z hipnozy, gdy przyszły małe wydatki :D A tutaj za równowartość middle-endowej 0.7l jest świetny (jak sądze po recenzjach) symulator gt. Pytam konkretnie o granie na Dual Shocku 2 (oczywiście oryginał z pełnym zasięgiem analogów). Ja kiedys gralem na ds2 czekajac na kierownice i nie bylo tak zle, pewnie kwestia przyzwyczajenia, ale i tak lepiej niz na klawie. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Na upartego się da, w sumie jak ktoś chce może sobie odpalić w zasadzie wszelkie dostępne helpy i wtedy to i ślepy pojedzie. Więc na pewno znajdziesz złoty środek. Ale zdecydowanie namawiam na zakup kiery. Dziś jest to wydatek koło 220 zł ( dfp z Niemiec) więc nie ma dramatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan BoliMniewKrzyżu Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Miłego oglądania, GTR2 była pierwszą grą, na której wypróbowałem moją kiere G25. http://youtube.com/watch?v=3R1D3n2RreE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) U mnie z DFP : http://www.youtube.com/watch?v=Mh23j1fuGdU Stefan Auta FIA GT maja chyba biegi ale dol , gora a nie H. :| Auto to F550? Jak ustawiles filmik aby mogli go komentowac inny(opcje , o co idzie)?? Dziekuje. Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 jezdzi jeszcze ktos na necie czasami? nie moge polaczyc sie z wszystkimi serverami gry, wywala blad po angielsku ze moja gra jest w innej wersji lub brakuje mi jakiejs modyfikacji... jest na to jakis sposob? mam ver pl z paczem 1.1 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Reaver Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Bez kiery nie tykać... phi... ja na klawirce daje sobie nieźle rade :] lepiej niż kumpel przyzwyczajony do kierownicy :D bo ja np na kierownicy nie byłem s tanie jechać ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Tylko wyłącz wszystkie helpy i wtedy porównaj:-) Grać się da, wiadomo, ale przyjemność z tego jest znikoma. Szkoda, że dfp teraz koło 80 euro kosztuje....w tym samym miejscu. Chyba kogoś rozum opuścił:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 kumpel byl u mnie w niedziele i przez pierwsze 2h na roznych simach marudzi, ze fe, be i w ogole a pozniej sie obudzil na 5 min przed ostatnim MPK w jego okolice tak go wciagnal GTL :D:D oczywiscie wszystkie hely off poza autoklacza mimo osobnego pdedalu dla sprzegla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 kumpel byl u mnie w niedziele i przez pierwsze 2h na roznych simach marudzi, ze fe, be i w ogole a pozniej sie obudzil na 5 min przed ostatnim MPK w jego okolice tak go wciagnal GTL :D:D oczywiscie wszystkie hely off poza autoklacza mimo osobnego pdedalu dla sprzegla. w mojej okolicy nikomu nie chce sie w gry tego typu grac bo "za trudne", wola NFS, 0 wypadkow, 0 skupienia na grze (technika), ciagle nitro itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Sounds of GTR2 ulepszone wszystkie dzwieki furek, naprawde robi wrazenie :) tutaj mozna zobaczyc filmik: http://www.virtualr.net/sounds-of-gtr2-video-download/ a jak ktos sie zdecyduje to tu mozna sciagnac: http://files.filefront.com/Sounds+of+GTR2b...;/fileinfo.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Sounds of GTR2 ulepszone wszystkie dzwieki furek, naprawde robi wrazenie :) tutaj mozna zobaczyc filmik: http://www.virtualr.net/sounds-of-gtr2-video-download/ a jak ktos sie zdecyduje to tu mozna sciagnac: http://files.filefront.com/Sounds+of+GTR2b...;/fileinfo.html Super mod, po paru kółkach na słuchawkach można się nieźle zmęczyć, słuchając głośno tych silników. Lambo jest niezłe. Swoją drogą niezła stronka, ciekawe jakim softem robi się takie super filmy w rFactorze? np. ten http://www.virtualr.net/historix-lm72-nordschleife-preview/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) Wszystko bylo ladnie dopoki nie sprawdzilem porsche :) W przypadku tych wozow nic nie poprawili, a tylko spaprali konkretnie :/ szkoda... bo to moja ulubiona marka Edytowane 29 Lutego 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Powiedźcie mi jak dograć nowe samochody? Po wrzuceniu do odpowiednich katalogów odpalam GTR2 i są w menu same nazwy bez modeli 3D i jak uruchamiam wyścig to po wczytaniu wszystkiego giera wychodzi do windy. :( I jaka jest najlepsza trasa Nurburgring dla turystów? :) Myślę się tam wybrać swoim autem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Wrzucic do katalogu bodajze gamedata/xxx/vehicle. U mnie "skiny" dzialaly bez problemow. Zas co do Nurburgringa , zassij sobie bodajze Nordschlaife Race King 0.99 , moze juz sa nowsze. Tam masz to i Green Hell :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 A dodatkowe samochody działają z patchem 1.1? Zrobiłem dokładnie tak: gamedata/team/vehicle i też nie działa. :( A może mam samochody od GTR1? Ściągałem niby do GTR2. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Moze Ty nie zasysasz aut , a skiny do obrobienia w photoshopie? Wejdz na nogripa , tam sa do GTR2 i dzialaja , takze z paczem 1.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Właśnie stamtąd ściągam. Pliki zajmują ok 2MB więc to chyba samochody. A czemu nie działają to pojęcia nie mam. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...