Skocz do zawartości
[Shinigami]

Gtr 2

Rekomendowane odpowiedzi

Gra baardzooo fajna :) Trudna ale fajna :) Zakupilem dzisiejszego dnia.. ekhem.. tzw: wczorajszego i nie zaluje tych 29.90 w empiku ;) Smigam po necie pod nickiem DeVeDe... aha... bez kiery nie tykac chodz sa tacy co jezdza na myszce tutaj :D RAdze odrazu sie uczyc jezdzic bez jakichkolwiek pomocy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam, grałem i nawet mi się spodobało :)

Czy można gdzieś dostać dodatek na plansze bez toru? Takie coś nie kończące się :D Żeby można było sobie poszaleć.

Polecam zassać sobie tor Le Mans najlepiej z lat 90, bez szykan, długie odcinki i łatwe zakręty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Gra baardzooo fajna :) Trudna ale fajna :) Zakupilem dzisiejszego dnia.. ekhem.. tzw: wczorajszego i nie zaluje tych 29.90 w empiku ;)RAdze odrazu sie uczyc jezdzic bez jakichkolwiek pomocy

A ja polecam fizyke by Simracing.PL , na niej sie uczyc :wink:

Polecam zassać sobie tor Le Mans najlepiej z lat 90, bez szykan, długie odcinki i łatwe zakręty.

Nordschlaife by Racekings 24H ver 0.9B > faza :wink: A dlugie proste to i Monza ma :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra baardzooo fajna :) Trudna ale fajna :) Zakupilem dzisiejszego dnia.. ekhem.. tzw: wczorajszego i nie zaluje tych 29.90 w empiku ;) Smigam po necie pod nickiem DeVeDe... aha... bez kiery nie tykac chodz sa tacy co jezdza na myszce tutaj :D RAdze odrazu sie uczyc jezdzic bez jakichkolwiek pomocy :)

na necie to jest [brzydkie słowo] a nie gra. same nooby wypychające w piach na T1 zero waliki

wszyskie dobre serwery są chronione hasłem taka prawda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie koniecznie... jak sie jezdzi z ppct to jakos chamstwa nie zauwazylem a wrecz przeciwnie :] Dzisiaj pol nocy przejezdzilem w gtr2 i zdziwilem sie gdy kilku osobom ustapilem i dosc czesto widzialem THX/Thank you w moim kierunku :) Moze to kwestia szczescia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Firekage a ty myślisz, że co wczoraj cały dzień katowaliśmy jak nie Nordschlaife:-) A linka dałeś do toru rf a nie gtr2, jak macie jakiś do tej 2 pozycji który jest warty uwagi dajcie znać.

My męczymy się na tej - http://www.vr-files.de/files.php?cat=27&am...der=&page=2.

Mistrzostwo świata ten tor, ale jednak ta najnowsza wersja pod rF jest graficznie nie do pobicia (te kwadratowe i wysokie kerby nieco psują klimat).

Na fizykę Prs na pewno chłopaki wskoczą, ale najpierw trzeba się oswoić z czym to się je. Jednak byłem wczoraj pozytywnie zaskoczony bo jak na początki było nieźle.

Największym magikiem to jest Miazga który popyla (już niedługo na szczęście) na myszce. Naprawdę szacun, że trafiasz w drogę i to skutecznie nawet:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Chciałbym tylko zapytać czy faktycznie bez kiery nie ma co siadać? Bo strasznie napaliłem się na FM2 na X360, ale wypadłem z hipnozy, gdy przyszły małe wydatki :D

A tutaj za równowartość middle-endowej 0.7l jest świetny (jak sądze po recenzjach) symulator gt.

Pytam konkretnie o granie na Dual Shocku 2 (oczywiście oryginał z pełnym zasięgiem analogów).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Chciałbym tylko zapytać czy faktycznie bez kiery nie ma co siadać? Bo strasznie napaliłem się na FM2 na X360, ale wypadłem z hipnozy, gdy przyszły małe wydatki :D

A tutaj za równowartość middle-endowej 0.7l jest świetny (jak sądze po recenzjach) symulator gt.

Pytam konkretnie o granie na Dual Shocku 2 (oczywiście oryginał z pełnym zasięgiem analogów).

Ja kiedys gralem na ds2 czekajac na kierownice i nie bylo tak zle, pewnie kwestia przyzwyczajenia, ale i tak lepiej niz na klawie. :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na upartego się da, w sumie jak ktoś chce może sobie odpalić w zasadzie wszelkie dostępne helpy i wtedy to i ślepy pojedzie. Więc na pewno znajdziesz złoty środek. Ale zdecydowanie namawiam na zakup kiery. Dziś jest to wydatek koło 220 zł ( dfp z Niemiec) więc nie ma dramatu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie z DFP :

http://www.youtube.com/watch?v=Mh23j1fuGdU

Stefan

Auta FIA GT maja chyba biegi ale dol , gora a nie H. :| Auto to F550? Jak ustawiles filmik aby mogli go komentowac inny(opcje , o co idzie)??

Dziekuje.

Edytowane przez Firekage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezdzi jeszcze ktos na necie czasami?

nie moge polaczyc sie z wszystkimi serverami gry, wywala blad po angielsku ze moja gra jest w innej wersji lub brakuje mi jakiejs modyfikacji... jest na to jakis sposob?

mam ver pl z paczem 1.1

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko wyłącz wszystkie helpy i wtedy porównaj:-) Grać się da, wiadomo, ale przyjemność z tego jest znikoma. Szkoda, że dfp teraz koło 80 euro kosztuje....w tym samym miejscu. Chyba kogoś rozum opuścił:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel byl u mnie w niedziele i przez pierwsze 2h na roznych simach marudzi, ze fe, be i w ogole a pozniej sie obudzil na 5 min przed ostatnim MPK w jego okolice tak go wciagnal GTL :D:D oczywiscie wszystkie hely off poza autoklacza mimo osobnego pdedalu dla sprzegla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel byl u mnie w niedziele i przez pierwsze 2h na roznych simach marudzi, ze fe, be i w ogole a pozniej sie obudzil na 5 min przed ostatnim MPK w jego okolice tak go wciagnal GTL :D:D oczywiscie wszystkie hely off poza autoklacza mimo osobnego pdedalu dla sprzegla.

w mojej okolicy nikomu nie chce sie w gry tego typu grac bo "za trudne", wola NFS, 0 wypadkow, 0 skupienia na grze (technika), ciagle nitro itd...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sounds of GTR2 ulepszone wszystkie dzwieki furek, naprawde robi wrazenie :)

tutaj mozna zobaczyc filmik:

http://www.virtualr.net/sounds-of-gtr2-video-download/

a jak ktos sie zdecyduje to tu mozna sciagnac:

http://files.filefront.com/Sounds+of+GTR2b...;/fileinfo.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sounds of GTR2 ulepszone wszystkie dzwieki furek, naprawde robi wrazenie :)

tutaj mozna zobaczyc filmik:

http://www.virtualr.net/sounds-of-gtr2-video-download/

a jak ktos sie zdecyduje to tu mozna sciagnac:

http://files.filefront.com/Sounds+of+GTR2b...;/fileinfo.html

Super mod, po paru kółkach na słuchawkach można się nieźle zmęczyć, słuchając głośno tych silników. Lambo jest niezłe.

Swoją drogą niezła stronka, ciekawe jakim softem robi się takie super filmy w rFactorze? np. ten http://www.virtualr.net/historix-lm72-nordschleife-preview/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedźcie mi jak dograć nowe samochody? Po wrzuceniu do odpowiednich katalogów odpalam GTR2 i są w menu same nazwy bez modeli 3D i jak uruchamiam wyścig to po wczytaniu wszystkiego giera wychodzi do windy. :(

I jaka jest najlepsza trasa Nurburgring dla turystów? :) Myślę się tam wybrać swoim autem. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzucic do katalogu bodajze gamedata/xxx/vehicle. U mnie "skiny" dzialaly bez problemow. Zas co do Nurburgringa , zassij sobie bodajze Nordschlaife Race King 0.99 , moze juz sa nowsze. Tam masz to i Green Hell :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi