Majselbaum Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 jedno krótkie pytanko. w menadżerze urządzeń jest coś takiego jak kontrolery IDE ATA/ATAPI chciałem się dowiedzieć jak opisany jest wasz kontroler PCI IDE. u mnie jest "standardowy pdowójny kontroler PCI IDE" i za cholerę nie mogę znaleźć do niego sterowników. skoro jest to chipset Ati to powinny jakieś stery być. ale nie bardzo widać je na horyzoncie... jeśli istnieją to niech się ktoś zlituje. jeśli nie - to popłaczemy razem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_D_2005 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Witam Chcialem ci pomoc ale widze ze mi nie wyjdzie. Zostaje nam poplakac razem:P U mnie jest napisane: *Podstawowy kanal IDE *Pomocniczy kanal IDE *Standardowy podwojny kontroler PCI IDE Pozdro i powodzenia w szukaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...