Kinool Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 zwracam sie z pytanie do posiadaczy tego sprzetu (IBM Think Pad T22 PIII 900MHz) jak jest z jego temp. w czasie pracy?? ja zaobserwowalem to ze wentylator wlaczas ie bardzo zadko, zazwyczaj kompa wcale nie slychac bo wentylator nie chodzi ale od spodu tam gdzie jest RAM i w okolicach procesora sprzet potrafi byc bardzo goracy, np po ogladaniu filmu :) fakt ze cos jakis czas uruchamia sie wentylator, ale nie wiem czy taka temperatura to normalna sprawa?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 IBM TP T21 z PIII800 też potrafi się solidnie nagrzać po dłuższej pracy (nawet mój stary Dell z PII233 porafił się przyzwoicie nagrzewać właśnie w okolicach RAM). Niestety nie jest to chłodne Centrino :-) Póki się włącza wentylator, można uznać, że jest dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 B) cześć, ja używam t23 oj grzeje sięgrzeje, ale wiesz jest to taki sprzęt, że nie ma co się martwić. tytanowa obudowa także robi swoje w końcu to metel, który się nagrzewa. okoloce najcieplejsze u mnie to okolice ramu, procka oraz dół matrycy od strony obudowy zewnętrznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinool Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 ok no to sie troche uspokoilem :) popytalem tez ludzi na allegro co sprzedaja taki sprzet i tez uznali to za "normalne" :) moze wentylator tez zadziej chodzi bo w biosie mam ustawiono max wydajnosc baterii, moze ma to jakis wplyw :) a tak na marginesie to zarypsity sprzet B) w robocie mam HP z celeronami (nowsze o o jakies 2 lata) ale nawt sie nie umywaja do T22 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...