egzekutor666 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Witam, mam mały problem. Kupiłem sobie nowa płytę główną. Wkręciłem ją do obudowy, wszystko cacy, i chce instalować windowsa. Jednak stwierdziłem że najpierw pójde coś zjeść:-) Jak wróciłem to przy włączaniu kompa nie ma obrazu! Wszystko pracuje tak jak powinno tylko nic nie widać. Włożyłem starą płyte i to samo! coraz dziwniejsze:-) Próbowałem potem na 2 innych kartach graficznych w tym jednej świezo kupionej i 2 monitorach, w tym jeden LCD. I ciągle to samo. Przełożyłem płyte do drugiej obudowy i to samo(tylko włącznik podpinałem od starej obudowy bo w tej drugiej braciszek powyrywał kable:-)) Pomocy! o co tutaj chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exodus.mc Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Czyli jest tak.. swieca sie lampki... jakby dysk pracuje.. ale monit nie wstaje... jezeli tak to albo proc Ci sie spalil (albo ukruszyles przy montarzu) albo cos za mocno przycisnales agp i przez to uszkodziles. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Może zrób clear CMOSa? Włóż inną zasiłke. Też podejrzewam, że to proc padł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Może grafę za mocno włożyłeś i rozwaliłeś AGP. Być może to procek, którego spaliłeś albo ukruszyłeś. Najlepiej sprawdź ten swój procesor czy działa na innym sprzęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 To wina procesora, albo karty, sprubuj sprawdzic to i to na innych komapch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Witam, mam mały problem. Kupiłem sobie nowa płytę główną. Wkręciłem ją do obudowy, wszystko cacy, i chce instalować windowsa. Jednak stwierdziłem że najpierw pójde coś zjeść:-) Jak wróciłem to przy włączaniu kompa nie ma obrazu! Wszystko pracuje tak jak powinno tylko nic nie widać. Włożyłem starą płyte i to samo! coraz dziwniejsze:-) Próbowałem potem na 2 innych kartach graficznych w tym jednej świezo kupionej i 2 monitorach, w tym jeden LCD. I ciągle to samo. Przełożyłem płyte do drugiej obudowy i to samo(tylko włącznik podpinałem od starej obudowy bo w tej drugiej braciszek powyrywał kable:-)) Pomocy! o co tutaj chodzi?? 1603811[/snapback] Ludzie ludzie :) wyjmij grafike wogole, jak bedzie piszczalo to cos z grafika jak nie bedzie to CPU/RAM uwalony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...