Macho Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Witam mam pytanie jak się dodaje strone internetową do wyszukiwarki google.pl :blink: pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 na przykład tak A jak chcesz żeby twoja strona była wysoko w statach, to poczytaj o pozycjonowaniu stron, i o tym jak google przegląda witryny. Oczywiście wszystko jest dostępne na stronie www.google.pl Właściwie- wszystko jest na google.pl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 dodawałem tam juz dosc tawno ale nadal nic nie wyskoczyło ze jest taka strona szukałem ale nadal nic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 trochę to trwa (nawet z miesiąc), ale działa na 100%, spróbuj podać w google.pl cały adres twojej strony (www.xxxxx...) polecam to: http://www.google.pl/url?sa=t&ct=res&cd=5&...HHaiMiALckKSGDg na tej stronce podajesz swój mail, następnie oni rozpatrują czy dodadzą stronę do wszystkich (tzn. automat doda) znanych przeglądarek czy też nie. jeśli tak dostaniesz e-mail z potwierdzeniem, w które musisz kliknąć i natychmiastowo adres twojej strony jest dodawany do wyszukiwarek. PS nie bój się z tamtąd nie dostaniesz żadnego spamu, moją stronę widać już w googlach i nietylko właśnie dzięki temu, użetycznemu czemuś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...