Ghost Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Siedzialem sobie wczoraj przy kompie, wcisnalem start a tu zwis. Zrestartowalem kompa i nic, siedze chwile wlaczam winampa i zwis. Restart i co widze?, jakies artefakty na ekranie i zwis przy ladowaniu windowsa. Restart, windows sie zaladowal a na ekranie same artefakty, prawie nic nie bylo widac. Zrestartowalem ponownie, no i wlasnie po tym restacie zaczely sie klopoty. Monitor wylaczyl sie i juz nie wstal. Po wyciagnieciu kabla z karty monitor sie wlacza, a po wlorzeniu gasnie. Wyciagalem kilka razy karte i wkladalem ale nic. Nie wiem co to moze byc, czyzby karta siadla? Wczoraj byla burza z piorunami, czy to moglo miec jakis wplyw? Teraz jestem na Voodoo 3 pozyczonym od kolegi. Prosze o pomoc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 sprawdz inna karte. jak pojdzie to ta mozesz wyrzucic. Luz, ja kiedys spalilem monitor zaraz po przyniesieniu go ze sklepu, bo zle wlozylem wtyczke. zadymil i juz. Wymienili, bo powiedzialem, ze w ogole nie dzialal, a juz wtedy nie smierdzial... Powodzenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Czas juz chyba byl na zmiane karty...Masz niezly pretekst. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 ASUS POST Reporter: System Failed VGA Test Czy to znaczy ze karta do wymiany??? Juz tak mialem kilka razy, wylaczylem kompa na 10 minut wlaczylem ponownie i bylo OK. Tym razem chyba nic sie nie da zrobic :evil: ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 ASUS POST Reporter: System Failed VGA Test Czy to znaczy ze karta do wymiany??? Juz tak mialem kilka razy, wylaczylem kompa na 10 minut wlaczylem ponownie i bylo OK. Tym razem chyba nic sie nie da zrobic :evil: ... Pewnie ją za dużo kręciłeś. Karta ci padła i tyle - jak była na gwarancji, to masz duże szczęście, a jak nie, to qpa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Karte krecilem ale nie mysle ze to jej zaszkodzilo @222/432 nie pamietam juz dokladnie... A na gwarancji juz napewno nie jest, mam ja 1,5 roku :evil: ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Może siadł Ci wiatrak na grafie i przegrzała się! Miałem tak z GeF 2MX 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...