pawlusz Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Witam. Chciałbym poznać wasze zdanie na temat zakupu karty za ok 350 pln (znaczy nie więcej niż 400 a może być za ok 300 wg cennika proline.pl http://www.proline.pl/shop.php?kat=Karty+graficzne) Koledze podczas awarii poszła karta i chcial coś w tym przedziale kupić. Obecnie ma Celerona D 2600, 512 Ram, nie wiem jaką plytę. Grafa na AGP, TV Out bez znaczenia, wykorzystywana do giercowania w gry typu Doom3, Medal of honor itp. Podkręcalność tez nie jest ważną cechą, może kiedyś to go zainteresuje ale na dziś nie bawi się sprzętem. Nie wiem co wybrać gdy za te pieniądze jest tego calkiem sporo. Dzięki z góru za wszystkie sugestie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zapoznaj się z tym: * http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=146501 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Najlepeij kup sobie radka 9700 na allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlusz Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Najlepeij kup sobie radka 9700 na allegro... 1604552[/snapback] To nie jest karta dla mnie i klient po ostatnim wypadku (spalila mu się plyta główna i karta) chce mieć gwarancje na podzespoły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlusz Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zapoznaj się z tym: * 1604020[/snapback] no cóż, nie wszystkie tematy traktują o kartach w ten sposób jaki mnie interesuje. Chodzi mi co wybrać llub na co zwrócić uwagę przy zakupie. czy lepiej kupić 256 pamięci i 128 bit czy może taktowani pamięci jest ważniejsze? na co zwrócić uwagę a potem dopiero wyniki w 3DMarkach i inne takie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...