Xalpha Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Witam: Mam prośbe do admistracji: Czy jest mozliwość powiększenia skrzynek PW?? Obecnie mam zajęte 87 % a nie chciałbym kasować tych wiadomości. Czy jest mozliwość zrobienia jakiegoś inwidualnego rozwiązania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (edytowane) archiwizuj wiadomosci to by bylo chyba na tyle <_< edytka. sprobowalem u siebie... fajny zalacznik PGh0bWw+CjxoZWFkPgoJPHRpdGxlPkFyY2hpd3VtIHByeXdhdG5lZ28ga29tdW5pa2F0b3JhPC90... Edytowane 20 Sierpnia 2005 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 ok powiedzmy, że to nie jest wielki problem dla serwera a i tak użyje tego maksymalnie pare osób więc od dzisiaj limit na PMki x2 = 100 wiadomości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (edytowane) co zescie skasowali na rzecz 100pwek? zamkniete starsze niz rok? :D cebulka sie cieszy zapewne... a ja zaczne rozsylac spam kilku osobom ;] kolejna edyta a mozesz mnie oswiecic w kwestii tej archiwizacji? dlaczego wszystko jest ciagiem w wiadomosci pisane a nie jako zalacznik upakowany...czy jakos tak? Edytowane 20 Sierpnia 2005 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 spamerzy generalnie mają krótkie życie na forum ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 ok powiedzmy, że to nie jest wielki problem dla serwera a i tak użyje tego maksymalnie pare osób więc od dzisiaj limit na PMki x2 = 100 wiadomości 1604479[/snapback] fajnie fajnie dzieki:) bo juz mialem 70%:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 PW, które chcecie zostawić sobie to polecam Archiwizacje. Konta PW na dzień dzisiejszy i myśle, że w przyszłości nie zostaną powiększone. To tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Moim skromnym zadniem powiem że jest to nie potrzebne... Jak masz ważne wiadmości to do WORDA sobie skopiuj albo na poczte je daj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Ja tam mam 48% i co jakis czas kasuje niepotrzebne bzdury, takze standard mi wystarcz w zupelnosci :blurp: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Dzieki Marco ;] O to chodzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Konta PW na dzień dzisiejszy i myśle, że w przyszłości nie zostaną powiększone. 1604697[/snapback] Ekhm.. już zostało powiększone.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) ponawiam pytanie... a mozesz mnie oswiecic w kwestii tej archiwizacji? dlaczego wszystko jest ciagiem w wiadomosci pisane a nie jako zalacznik upakowany...czy jakos tak? 1604483[/snapback] Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Ekhm.. już zostało powiększone.. ;] 1605097[/snapback] Faktycznie, jak pisalem ten tekst to nie było jeszcze zmian na PW B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...