seradin Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Witam. Mam pytanie czy moge wymienić wentylator z zasilacza 300Wat na wentylator z zasilacza 250 Wat? W Zasilaczu 250 wentylatorek chodzi bardzo cicho dlatego chciałbym go wstawić do zasilacza 300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Witam. Mam pytanie czy moge wymienić wentylator z zasilacza 300Wat na wentylator z zasilacza 250 Wat? W Zasilaczu 250 wentylatorek chodzi bardzo cicho dlatego chciałbym go wstawić do zasilacza 300. 1604202[/snapback] Moze lepiej wlozyc ten zasilacz 250W do kompa.. Jakie to firmy ? A co do wentylatorow - jesli nie bedzie tej 300-tce za goraco - to mozna tak zrobic. Jednak jesli wiatrak z 250-tki jest cichy z uwagi na bardzo maly przeplyw powietrza, bedzie to troche ryzykowne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seradin Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Mam zasilacz IMPET "S" 300W MODEL:300X1 To może lepiej wsadzić do niego jakiś wentylatorek Arctic Cooling z ręcznie regulowanymi obrotami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Myśle, że najlepszym rozwiązaniem będzie zakup Arctic Cooling FAN PRO TC http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13501 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Może jednak radził bym wymiane na inny zasilacz ............. bo impet to to samo co codegen........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 wymiana zasilki.... bo mozesz co najwyzej z impetem sobie go spalic i mozliwe ze kompa tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Napisz jakiej firmy jest ta 250-tka. Może to Fortron, a wtedy nie ma sie nad czym zastanawiać :D Sam miałem FSP250-60BT, aż trudno było mi się z nim rozstać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...