Argennto Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Witam .. Ma ktoś tą płytkę Epoxa albo tą 2 ..?? czy istnieją do nich jakieś zmodowane biosy ..?? jak te płyty odczytują procki typu Mobile ?? Z tego co wiem wyswietlają tylko zegar kazdego proca nie podając P_Rating'u czy to prawda ?? z góry dzięki za odpowiedzi .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 acha i jeszcze 1 zapomniałem .. czy te płytki obsługuja mnożnik powyżej 12.5 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 ja posiadam 8KRAI v1,1. Płyta pokazuje PR tylko na standardowych ustawieniach procka. Nie wiem jak jest z mobilami. Żeby mieć powyżej 12,5 chyba potrzebny będzie drut-mod. biosów zmodowanych niestety nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 nie pamietam jak w 8KRAI ,ale mysle ze jest tak samo jak w 8KRA2I/+ ,czyli zeby miec mnoznik wiekszy niz 12.5x ,np. 13.5x to trzeba w biosie w linijce CPU Ratio ustawic 13.5x :lol: czy tam jaki sie chce do 24x mnoznik w procu musi byc oczywiscie odblokowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...