woocash_lp Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Witam, Orientuje się ktoś z Was, czy w wakacje giełda funkcjonuje ? Pozdraiwam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash_lp Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Nikt nie wie ? Mieszkancy wrocka, odezwijscie sie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 nie jestem pewien ale wydaje mi sie że tak... dzisiaj bede tamtedy przejeżdżał to sie upewnie przy okazji [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash_lp Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Dzisiaj to ja tam pojechałem, była otwarta. Ps. Celnicy nalot zrobili ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) hahahha :D Kolega mi raz opowiadał że ma kumpla która mieszka akurat naprzeciwko giełdy. Piracił na szeroką skale, miał kartony płyt. I pewnego razu zadzwoniła mu do drzwi policja. Przez paździeża zobaczył że policja to wszystkie kartony z setkami płyt wywalił oknem :D och to musiał byc widok :D Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Witam, Orientuje się ktoś z Was, czy w wakacje giełda funkcjonuje ? Pozdraiwam 1604299[/snapback] popatrz popatrz, od urodzenia mieszkam we wrocku a o tej gieldzie nie slyszalem. tam sam softwer czy tez sprzet gonią ? acha, i w ktorym miejscu to dokladniej (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 popatrz popatrz, od urodzenia mieszkam we wrocku a o tej gieldzie nie slyszalem. tam sam softwer czy tez sprzet gonią ? acha, i w ktorym miejscu to dokladniej (: 1606326[/snapback] :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Hehe, ja tam sprzedawalem jeszcze Atari 80, Commodore64 i te sprawy. Ehh, to byly czasy. Teraz juz nie ma takiego klimatu B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash_lp Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) Masz racje, teraz to tam kolesie sie nie znaja na sprzecie ;/ A szkoda, fajnie tam kiedyś było :) meeron Jest napisane w temacie, ul. wybrzeza Wyspiańskiego w stołówce Polibudy. Sprzedawaja tam wszystko, software, hardware, nawet konsole widziałem :) Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez woocash_lp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...