drake87 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Patrzcie tutaj... Jak widzicie wziałem sie za robienie bloga... hehe narazie trwało to tylko 2godzinki ponieważ nie miałem czasu i pojawił się dodatkowo pewien problem który chce najpierw rozwiązać.. Gdy już wdepniecie juz na ten link widac dwa zdjęcia przedstawiające smoki. To po lewej jest zaje- fajnie okopcone, a to z prawej szpetnie równe. Czy ktoś zna jakiegoś programa którym to z prawej mógłbym także okopcić ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 takie szto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Przy minimalniej cierpliwosci nawet w Paincie by poszlo ;] :wink: A tak to Corel 9 - 10 - 11 - 12, Photoshop, o i duzo wiecej :blurp: Ale kolega wyzej, juz wykonal intensywna prace, takze juz nie potrzebujesz nawet nazw progsow :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drake87 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 ale czemu takie malutkie :blink: ? i czym żeś to zrobił ziooom! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drake87 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 ok... juz skumałem :D to trza kliknąć :) dzięki ziom... niech ci Bóg w dzieciach wynagrodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 zrobilem to w programie Posket Painter na tym co mam w podpisie (Motka A925 :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...