grandi Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Posiadam Geforca 4 MX 440 64 MB 128 Bit Taktowania to 270/332@335/491 Co mógłbym zrobić aby bardziej podkręcić oprócz wymiany chłodzenia bo narazie mnie nie stać na inne. Może dovoltować kartę ?? Tylko jak bo w biosie nic niema :( Albo jakieś Vmody albo inne ale ja się na tym nieznam więc proszę powiedzieć jak to zrobić Aha i jeszcze jedno chciałbym sobie bios graf. wymienić na nowszy ale też nie wiem jak :) może ktoś powiedzieć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandi Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 dobra już się biosa nauczyłem zmieniać ! :D ale mam problem gdyż bios na który zmieniłem jest zły kartę wykrywa jako 32 MB i 64 BIT :( mam stary bios tyle że w rozszerzeniu BIN a musi być rom da się jakos zmienić na rom ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...