pawlusz Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (edytowane) Ostatnim razem przekonaliście mnie do wybrania chipsetu 939 (do Ahlona64 3000) , teraz pytam co myślicie o plycie głównej którą wybralem, proszę też o Wasze propozycje... Mój typ to Gigabyte GA-K8NSC-939 No i ?? Edytowane 20 Sierpnia 2005 przez pawlusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypher Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Lepszym wyborem będzie Epox 9NDA3I, na pewno więcej na nim "pokręcisz". Cena jest jednak trochę wyższa, więc zależy, ile możesz wydać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlusz Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (edytowane) Cypher napisał(a): Lepszym wyborem będzie Epox 9NDA3I, na pewno więcej na nim "pokręcisz". Cena jest jednak trochę wyższa, więc zależy, ile możesz wydać. 1604621[/snapback] Raczej nie kręce bo się na tym nie znam, zależy mi na plycie z którą nie będę mial kłopotów i która nie będzie kulą u nogi dla procka Ponadto cena ma znaczenie Edytowane 20 Sierpnia 2005 przez pawlusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
socet Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 pawlusz napisał(a): Ostatnim razem przekonaliście mnie do wybrania chipsetu 939 (do Ahlona64 3000) , teraz pytam co myślicie o plycie głównej którą wybralem, proszę też o Wasze propozycje... Mój typ to Gigabyte GA-K8NSC-939 No i ?? 1604591[/snapback] Venice300+K8NSC Pozdrawiam socet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...