LyneX Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam andzieje ze to dobry dział... szczerze to niewiedziałem gdzie napisać ten topic... Wiec Mam mały problem. Brat grał na moim kompie i mówi ze mu sie zawiesił, no to reset i... od tej pory zaraz po starcie sie resetuje:/ dochodzi do 2 ekranu, "DMI pool... ble ble" zawiesza sie na kilka sek po czym reset:/ Na mbo pokazuje ze wszystko ok (mam epoxa i pokazuje FF) -resetowałem bios -sprawdziłem pamieci -Podłaczyłem HDD z innego kompa (z systemem) -sprawdziłem cpu -rozmontowałem i zmontowałem wszystko raz jeszcze i dalej tosamo:/ Ma ktoś jakis pomysł co to może być? MAM epox 8rda3 AXP2k+ 2x512 twinków r9800pro WD80GB Edytowane 20 Sierpnia 2005 przez LyneX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 jak na moj gust uwalona mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Koledze przedwczoraj tez zdechla ta sama plyta... stawial serek pod q3... nagle zwis i... plyta sie juz nie uruchomila. ;] Tylko twoja sie przynajmniej uruchamia, moze zdechly kondziolki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LyneX Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Hmmm tez sie obawiam ze to moze byc mbo:/ choc rusza... hmmm sam niewiem, dlatego pytam. Na tyle na ile mozna w domu sprawdzic na tyle sprawdziłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...