Gość Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Kupiłem nagrywarkę TEAC 40x OEM. Ponieważ to OEM to urządzenie było gołe [żadnych płyt, pudełek etc.] No i teraz nie wiem co ze sterownikami. Na stronie TEAC [teac.de czy jakoś tak] w dziale sterowniki nie znalazłem żadnej informacji o tym modelu. Przy niektórych modelach było napisane, że ::sterowniki nie są potrzebne, bo nagrywarka jest widziana przez system jako zwykły cdrom i tylko program nagrywający powinien ją wykrywać:: Tylko że NERO mi jej nie wykrywa :( pomocy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 A która wersja Nero ? Wgraj najnowszą - to zobaczy napewno. Do nagywarki nie trzeba sterowników (zazwyczaj). PS. Jako czytnik CD-ROMkompyter ją widzi oczywiście ? Nero może też "nie widzieć" nagrywarki poprzez zastosowanie seriala, z którego wynika, że jest on przeznaczony dla nagrywarek określonego producenta (np. Nero dla LG, Creative itd.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Jako czytnik CD-ROMkompyter ją widzi oczywiście?Tak i jestem z tego zadowolony [ zrzuca audio 16x-28x :) ] A która wersja Nero ? Wgraj najnowszą - to zobaczy napewno.Chyba rzeczywiście nie najnowsza. Pracuję nad ściągnięciem nowego Nero. Dzięki bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...