Muniek Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (edytowane) Właśnie... Chodzi o zasilacz taki jak w tytule. Ostatnio pojawił się tanio na allegro więc podejrzewam, że sporo użytkowników forum go ma. Posiadaczy proszę o wypowiedzenie się na temat tego PSU=> jakie napięcia, jaka ( jeśli wogóle ) poprawa w OC, stabilność itp... Pozdrawiam Edytowane 20 Sierpnia 2005 przez Muniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 A poszukać to nie łaska?? Jest tam test ent'a tego zasilacza! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Wielki sorki, nie widziałem=> mój błąd!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) ehhh, właśnie dlatego niewiedziałeś bo nie poszukałeś http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf << obejżyj sobie Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez TOMAHAWK_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) Dobrze, ze zalozyl nowy temat. Tamten przez glupia klotnie zostal zamkniety, a ktos zamiast pomyslec i wyciac wypwiedzi nie w temacie zamyka caly, gratuluje pomyslowosci.... Zasilacz mam, uzywam juz od pewnego czasu i jest super, ale przy zakupie dopilnuj zeby dali Ci wersje revA, ma mocniejsze 12V --> 19.5A vs 18A w normalnej wersji. Wzrostu OC nie zauwazylem na moim sprzecie w porownaniu z Fortronem 250W ktory mialem wczesniej... Moze radek troche lepiej poszedl 410 na 425, ale nie jestem pewien czy to zasluga zasilacza. Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez zgf1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...