aberos2 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Witam Zainstalowałem sobie SP2 i Windows sam sobie wykrył mojego BT D-linka, ale windowsowskie opje pozwalają jedynie na wysyłanie i odbieranie plików. A w SP1 moża było przeglądać zawartosc komówki i wysyłać kilka plików na raz. Gdy wgrywam drivery z CD to wszystko jest OK ale gdy przychodzi do uruchomienia BT na sterownikach z CD to pisze Bluetooth Device not found :-( Czy ktoś z was miał podobny problem? I czy udało sie wam to naprawić. Z góry dzięki za pomoc ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Niestety przy SP2 tak juz jest z BT, moze producent umiescil na stronie poprawione sterowniki pod SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberos2 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Już sobie poradziłem :-) Wystarczyło windowsowski sterownik podmienić oryginalnym sterownikiem od BT wybranym z listy podczas jego aktualizacji i wsytko gra ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...