aL1En Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Witam szanownych użytkowników forum tweak'a. Chce się zaniedługo wziązć za o/c mojego proca Athlon Xp 2000+, moje mobo to ASRock K7S8X, pamiątki noname 512, ale chce je wymienic na 512 ddr hynix BT-D43, czytałem już kilka art. odnośnie podkręcania klik, klik2, i dalej nie rozumie oco biega z tymi timingami pamięci ;/ np. jakbym sobie kupił te hynixy to ustawić na 2-2-2-6 ? może są jakies programy, które mi pokażą, czy mam pamieci dobrze/najlepiej ustawione ? help! bardzo bym chciał to zrozumieć :-| Dziękuję za wszelką pomoc. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Timmigi im niższe tym szybciej pracuje pamięć w bios ustawiasz te timmingi i takie muszą być ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpon Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 mialem te hynixy i niechodzily na 2-2-2-6. ale ladnie idą na cl2-3-2-7 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciuku Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 na k7s8x możesz ustawić tylko cl nic więcej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zapomniales dodac 'dysponujac oficjalnym biosem'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Na hynixach zapomnij o 2 2 2 6... Te kości są do wysokich prędkości ,a nie niskich timingów.Więc walcz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 dokladnie tak na d43 to o 2225 mozna zapomniec:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...