Gość Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Moja płyta główna posiada wyprowadzone [na laminat] FireWire, dodatkowe USB i wszystkie 6 kanałów dźwięku. Niestety płyta nie miała w zestawie NIC pozwalającego na dostanie się do tego wszystkiego. Nie widzieliście gdzieś [w polsce] do kupienia śledzia z wyprowadzeniami ww złącz na zewnątrz kompa? Właściwie to interesuje mnie jakikolwiek niedrogi i bezpieczny sposób. Zwłaszcza ten dźwięk mnie denerwuje. Najlepsze byłoby rozwiązanie 'gotowe' Próbowałem coś na ten temat znaleźć ale nawet sławny Szukaj mi nie pomógł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 na www.allegro.pl dzial komputery :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 na www.allegro.pl dzial komputery :)Znalazłem tam śledzie USB :) Rozumiem, że AUDIO mogę sobie wyprowadzić sam [odrobina wiercenia i lutowania... ale co z Firewire... na płycie jest... mógłbym podłączyć kamerę... tylko jak TO wyprowadzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...