Gość kev Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Niedobrze się w świecie dzieje. Mianowicie ostatnio mój komp ma co jakisz czas "przerwę" :| tzn normalnie jest włączony a jak coś na nim robie to nagle zwis i moge np przeglądać daną strone na której jestem i np jak jestem na innej to też mogę , ale nie moge nic innego zrobić. To trwa ok 20-35 s. I nie mam pojęcia co jest tego przyczyną . I jeszcze jeden problem . Po naciśnięciu mojej ukochanej kombinacji Ctrl+Alt+Delete ;] nie wyskakuje mi okienko (wiadomo jakie) . Dodam że system świerzutki bo dopiero kilka dni temu go postawiłem. NIe bawiłem się jeszcze rejestrem systemu ani tweakerami żadnymi . Pomóżcie ;] edited by Crosis Pisz poprawnie, powinno być świeżutki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Jakiś proces zamula Ci cały system. Jakiego masz Windows'a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 eee co jest , Crois nie pomieszałeś czegoś ?? dałbym sobie głowe uciąć że dopisałem na końcu że mam XP'ka no ale nie ważne ... XP Pro + Service pack 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Jak Ci komp bedzie "normalnie" chodził zajrzyj do menadzera zadań Windows i sprawdź co Ci później bedzie najwięcej używało proca. Bedziesz miał przeyczyne mulenia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 a jak uruchomić managera ???? bo przecierz Ci mówie że ctrl+alt+del nie działa ;] a nie wiem jak inaczej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabuszko Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 klikasz prawym przyciskiem myszki na pasku systemowym i z listy wybierasz menadzer zadan :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 To miej jakiś program co Ci monitoruje cały czas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Włącz go wtedy go nie masz tych zwisów. I potem cały czas kontroluj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 jak klikam prawym na pasek i włączam menager windows to nic sie nie dzieje ;/ też się nie chce włączyć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...