Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem z odtwarzaczem z-cyber zling u2 pro 512mb. Otóż chcialem wgrac nowy firmware, a po wgranie programem sigmatel mscn audio tel odtwarzacz nie chce sie uruchomic, takze po podlaczeniu do komputera nic sie nie dzieje. Prosze o pomoc!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki!! Też to znalazłem. Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją. I wszystko jest OK. Odtwarzacz działa.

Tylko jest teraz jeden mały problem. Nic nie pojawia się na wyświetlaczu. Nie ma żadnych napisów, informacji. Kompletnie nic. Różnokolorowe podświetlenie działa. Reaguje na naciskanie klawiszy. Odtwarza muzykę. Ale tak to wygląda, jakbym podczas mojego kombinowania z firmwarem usunęlo się wszystko co dotyczy wyświetlania napisów. No nie wiem, nie znam się na tym. Jakieś pomysły? Sugestie... Co z tym zrobić???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A myślisz, że nie próbowałem? :) Z oryginalnej płyty. Ściągnięte z sieci. Ze 100 razy. I nic. Wciąż to samo. Wszystko działa, tylko nie ma nic na wyświetlaczu.

Wydaje mi się, że tak około 50 próby program do downloadu firmwara, poinformował, że w odtwarzaczu jest firmware 0.0.0.0. Jestem tego prawie pewien, ale to była późna noc/wczesny poranek i działałem już na zwolnionych obrotach.

Pozdrawiam ziomala z Bemowa. :)

Edytowane przez Pajo0k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Technical support:To enable us to best serve your technical query, you are required to provide all the following information and send to our email support@zoltrix.com Otherwise, we regret that we are not able to respond.1) Personal information---------------------------a) Email addressb) Full namec) Country2) Problem encounter:--------------------------a) Product no. or nameb) Description of problemc) Operating systemd) Type of processore) Processor speedf) Amount of memoryg) Video card chipseth) Motherboard manufactureri) Motherboard chipset
1 sek. w google ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi