Yak Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Witam Jako że mi się konczy limit w Neo - zostalo jeszcze 0,5 GB na 10 dni ;/ mam takie pytanko czy jak juz okroja mi łącze to bedzie szlo pograc na wmiare normalnych pingach w Countera i Warcrafta po necie ?? pozdro 600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Do grania w sumie wiele nie trzeba. Wydaje mi sie ze te 4 KB/s powinno wystarczyc. Kazda gra ma inne wymagania jedna potrzebuje szybszego lacza druga nie. W warcrafta powinienes pograc bez lagów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zawsze możesz dokupić kartę-zdrapkę... Boshe... co ty ściągasz, że już limit wykożystałeś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 wykożystałeś 1606692[/snapback] wykorzystałeś jak już :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zależy od neo+ :) Bo jeśli jest to 7Gb limitu to akurat nie jest dużo... Ja myśle o zmianie radiówki na neo 512. Ponieważ z radiem mam dużo problemów (w tym momęcie siedze w kafejce int. ponieważ nadajnik wifi się prawdopodobnie przegrzał :/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zależy od neo+ :) Bo jeśli jest to 7Gb limitu to akurat nie jest dużo... Ja myśle o zmianie radiówki na neo 512. Ponieważ z radiem mam dużo problemów (w tym momęcie siedze w kafejce int. ponieważ nadajnik wifi się prawdopodobnie przegrzał :/) 1606800[/snapback] Ja też mam DSL podzielonego radiowo. Można by to nazwać sieć osiedlowa i póki co sobie to chwale. Ale jak by neo była tańsza np. 512 za 50 zł to od razu by ją brałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 teraz neo 512 jest za 69; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 84 zł z VAT na 2 lata trzeba cyrograf podpisać żeby mieć :/ 1609402[/snapback] Ale wole już to niż mieć i się ciągle z adminem kłucic nawet o głupi upload :blink: I miec problem z pingami i takie tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...