LuKaSeKbP Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Od kilku dni zauważylem u mnie na windzie 98SE dziwne restarty komputera? (Mam jesce RH 7,2 ale tam luzik) Restarty pojawiaja sie gdy uzywam kazzy lite oraz KL Cheater ;) Miał ktoś takie problemy? Może to wina sprzetu? Zwisy na niepodkrecanym sprzecie takim jak w configu. THX za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 ... Restarty pojawiaja sie gdy uzywam kazzy lite oraz KL Cheater ... To tłumaczy wszystko. Twoje pytanie już w sobie zawiera odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 hmm tesh uzyam kazy na se i nic nie wieszalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 pamietam ze jak mialem tego cheatera to cos mi sie sytsem jeb*l wiec to wywalilem i bylo git. kazzy lite do dzisiaj uzywam i jest git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...