piterq1991 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 witam czy opłaca się przesiadać z moim sprzetem na LGA?? czy moze lepiej zmienić proca grafike i pamięci(zasilacz juz w drodze)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 dokup pamieci i zmien grafe to chyba bardziej oplacalne a jak chcesz to se mozesz troche procka podkrecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 no i natychmiast zmien ten zasilacz..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 zasilacz topower 450 p6 bedzie pamięci kingstona ulk2 1 lub 2 gb i grafa 6800 lub x800. to chyba bedzie najlepsze rozwiązanie. i poźniej może proca zmienie na 3.2E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 A do czego będzie komp używany ?? Czy w planach jest jakieś OC ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 sadzac po grafie to raczej do gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 ogolnie gry, obróbka wideo, internet i inne. oc rzecz wiadoma. trzeba będzie zobaczyć ile wyciągnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A ile PLN możesz na to przeznaczyć ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 sporawo nawet, ale na przesiadke na lga za bardzo mi nie wystarczy. bo wtedy cały nowy komp prócz dysku obudowy i zasiłki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) Wiem co czujesz ziom :) ja akurat nie mogłem sobie darować i zmieniłem Intel na AMD , AGP na PCI , DDR na DDR2 i 32 bity na 64 kupe hajsu pochłonie ale nie żal mi tego złoma :D Z resztą po co chcesz wymieniać proca który zasuwa na 2,6 GHz ? sądze że tyle w zupełności wystarczy Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 witam czy opłaca się przesiadać z moim sprzetem na LGA?? czy moze lepiej zmienić proca grafike i pamięci(zasilacz juz w drodze)?? 1605371[/snapback] Mam LGA, na twoim miejscu lepiej bym zamienil grafe i pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 sporawo nawet, ale na przesiadke na lga za bardzo mi nie wystarczy 1607746[/snapback] No i problem rozwiązany, skoro za bardzo Ci nie wystarczy na przesiadkę na LGA to zrób upgrada tego co masz. Do grania i normalnego użytkowania spokojnie wystarczy jeszcze na troche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 na dlugo to powinno wystarczyc:) ten procek pewnie pujdzie na 3,2 albo i wiecej a to w zupelnosci wystarcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 dzięki za pomoc 1608981[/snapback] wiec bedzie karta? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damzak Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 witam czy opłaca się przesiadać z moim sprzetem na LGA?? czy moze lepiej zmienić proca grafike i pamięci(zasilacz juz w drodze)?? 1605371[/snapback] A poco? Spokojnie ta konfiguracja Ci wystarczy. Za rok z LGA775, będzie to samo co teraz z socketem 478. Czytając relacje Intel Developer Forum, warto poczekać na nowe, energooszczędne platformy, miejmy nadzieje że od obydwu wiodących producentów procków (i chyba wkońcu ciche). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...