Trance Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Witam! Chcę kupić mój pierwszy aparat cyfrowy zastanawiam się nad modelem który podany jest w temacie....Może ktos z uzytkownikow posiada ten aparat lub slyszal jakies opinie o nim jezeli tak to prosze o komentarze bede bardzo wdzieczny i jezeli nie sprawi to problemu p[rosze o jakies alternatywy do tego aparatu o podobnej cenie i mozliwosciach:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Ten aparat pochodzi z tej samej rodziny co CX 7330 i CX 7430 - chociaż co do tego pierwszego nie jestem pewien. Rózni sie jedynie ilością MegaPikseli, co przy tej samej wielkości matrycy będzie objawiało sie dużymi szumami. Osobiście używam czasem CX 7430 (czyli aparatu z 4MP matrycą) i szumy na wysokim ISO są widoczne, więc na tym 7530 będą jeszcze większe. Moim zdaniem aparat nie wart zakupu. Ew. jakiś niższy model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...