Seavolv Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Do sie odczytac z tych danych czy da sie i ile wycisnąc z tego procka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Poczytaj o palomino ;] (nie zbyt się kręcą ale da się je troszke podgonić [; ). Poczytaj FAQ. Sprawdź jaki masz zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozel Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 masz jeden z najlepszych procow do krecenia. poszukaj o ath 1700...i wszystko jasne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Oczywiście że nie da się tego podkręcić!!!! Nawet nie próbuj bo możesz spalić procesor jeśli podniesiesz FSB nawet o 1mhz!!! WIem co mówię, użyłem moich zdolności jasnowidzenia i wykryłem że twój egzemplarz procesora kopci się przy 1467mhz! To była taka aluzja żebyś szukał i nie zakładał głupich tematów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...