Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Bez wiekszego powodu nagle w XP (sp2) zmienilo mi sie kilka ustawien: pojawil sie monit o logowanie przy uruchamianiu oraz inaczej wygladaja okna - w szczegolnosci zamykania systemu (normalnie sa to 3 jednoczesnie widoczne przyciski: Zamknij, Restart itd) na liste do przewijania Z monitem o logowanie poradzilem sobie bez problemu ale nigdzie jeszcze nie spotkalem tematu zmiany wygladu okna "Zamykanie systemu windows" Albo to jest tak banalne ze juz nikt o tym nie pisze albo ??? Chcialem sie wiec spytac czy ma ktos pomysl co za cholera i jak ewentualnie wrocic do starego wygladu? w sumie to nic takiego ale przyzwyczajenia zwyciezaja i wqrza mnie sam fakt ze takie rzeczy sie dzieja Nie bawilem sie w zaden sposob ze stylami, ostatnia rzecza jaka zrobilem przed tymi zmianami byla instalacja: Microsoft Visual C++ Toolkit 2003 (wedlug Microsoft jest to wersja takze dla XP wiec chyba nie mialo to wplywu ale nigdy nic nie wiadomo) i jestem pewien ze to nie wirus. Bede wdzieczny za jakiekolwiek sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Pewnie chodzi o ten wpis: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]"LogonType"=dword:000000000 na koncu - przewijana lista 1 - ikonki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Dzieki RoKFoR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...