kamilcpn Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Cześć! Przymierzam się do zainstalowania Linuxa Mandrake. Męczy mnie jednak jedno pytanie :) . Otóż mam taką sytuację że posiadam jeden dysk podzielony na 3 partycje (C - win xp, D - pliki, L - na Linuxa). Czy po zainstalowaniu Linuxa będe mógł potem wybrać jaki system ma się załadować? Co będe musiał zrobić żebym miał wybór? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 tak -patrz np LILO (linux loader) .Instalujesz go wraz z systemem. mandrake powinien go sam skonfigurowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 http://satanbsd.org/fbsd/?x=boot nie musi byc od razu linuks pierwszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilcpn Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 1606548[/snapback] Wogóle nie rozumiem o co tu chodzi :oops: :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 To może TU zrozumiesz. "Instalacja Linux i Windows", tak gdzieś fragment od 2/3 tekstu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilcpn Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 To może 1607856[/snapback] Dzięki :) Juz wiem o co chodzi! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 (edytowane) Wogóle nie rozumiem o co tu chodzi :oops: :unsure: 1607541[/snapback] :mur: :mur: :mur: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=149925# Edytowane 23 Sierpnia 2005 przez lofix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...