kreatortd Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Jaką możecie polecić książke do nauki WinApi ..bo za bardzo nie wiem ktora pozycja obecnie na rynku jest godna wydania kilkudziesięciu złotych :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 nie wiem czy to jest najlepsza i jaka jest tego cena... ale jedyna o jakiej słyszałem to Programowanie Windows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antrykot111 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) Ostatnio S82 polecił mi abym zassał osłem PDF'a. (Po angielsku) Charlse Petzold - Programing windows. Przeglądałem tylko i fajnie wygląda, tyle że w takiej formie napweno jej nie przeczytam, bo będe musiał do okulisty iść (~1000stron), ale jako podręczna baza wiedzy sie nada :) Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez antrykot111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antrykot111 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 O zapomniałem jeszcze o Megatutorialu xion'a Jest też tam troche o podstawach winapi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreatortd Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) O zapomniałem jeszcze o 1609018[/snapback]co do ksiazki Programing windows ..to kosztuje ona 130 zł ...a po ang nie oplaca sie czytac..moze ma ta ksiazke ktos w ebooku ? Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez kreatortd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S82 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 a po ang nie oplaca sie czytacOpłaca się ponieważ sporą część wiedzy zdobędziesz z MSDN a tam tylko ang. Po za tym książki lepiej kupuj na allegro możesz dostać nawet trzy razy taniej :icon_exclaim: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Jaką możecie polecić książke do nauki WinApi ..bo za bardzo nie wiem ktora pozycja obecnie na rynku jest godna wydania kilkudziesięciu złotych :] 1606100[/snapback] Programowanie Windows Petzolda 1)Kup używaną 2)na spółkę ze znajomymi 3) pójść do czytelni/bibloteki na uniwersytecie (powinna być) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Podzielam opinię Haquim'a :) antrykot: ty tutaj ? :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antrykot111 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 antrykot: ty tutaj ? :P :D 1615440[/snapback] Katać by niii :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...