w1sh Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Witam... Nie chce sie rozpisywac na ten temat, bo jestes niezle wkurzony i srednio kce mi sie jeszcze pisac ... Postaram sie wiec szybko ... JAK WYŁĄCZYĆ PRZEKIEROWYWANIE NUMERU ? Za cholere nie mam pojecia ... Włączyłem przypadkiem to "po 20 sekundach", "kiedy nieosiagalny" i "kiedy nie odbiera" ... Probuje wylaczyc, wpisuje przerozne kody ktore znajduje w necie, typu "#21#" i nic ... Nic a nic, a kiedy probuje wylaczyc w menu, pokazuje mi, ze nie moze wykonac tej czynnosci w tym czasie ... Wiadomo, przez caly dzien :| Cholernie mnie to denerwuje, tym bardziej, ze zformatowalem caly telefon, ustawienia, kontakty, smsmy, wszystko poszlo sie walic ... Procz forwardu :| Prosze o pomoc, bo wiem, ze tylko tu cos wymotam ... Z gory dzieki, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 A gdzie Cię przekierowuje ??? Bo jak na pocztę to zadzwoń do biura obslugi klienta i poproś żeby Ci wylączyli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 w jakiej sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1sh Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Sieć - Idea, jest to pop dokaldnie. Hmmm przekierowuje ? Nie mam pojecia co to za numer, byc moze ze to zwykly numer poczty glosowej ... Btw. Jesli wlaczylem to "fizycznie" na telefonie, to czy oni maja mozliwosc wylaczenia mi tego "odgórnie" ? :o Z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1sh Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Dzieki ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 W POPIE NIE WYŁĄCZYSZ PRZEKIEROWAŃ Z POZIOMU APARATU tzn. da sie ale trzeba znać puk i nie zawsze działa. propomuję bok:) ale ci powiedza ze ten telefon nie jest obsługiwany przez ideeeeeeę i cię oleją.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...