Dj paw Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Witam!!! Ostatnio złożyłem sobie kompa, kupiłem do niego okazyjnie twardziela 80 gb. Włączam sobie everesta a tam Reallocated sector count 10 1 1 216 I obok, że nieuchronna utrata danych :angry: . Narazie wszystko chodzi dobrze nie ma żadnych problemów, tylko ciekawi mnie co to jest za błąd i dlaczego wyskoczył(przyczyna) :blink: . Po jakim czasie zacznie sie coś dziać? Mam nadzieje, że ktos powie cos na ten temat, a nie tylko stwierdzi, że mam se kupic nowy dysk i problem z głowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 mam to samo, po zauważeniu tego alertu SMARTA do wystapienia pierwszych powazniejszych objawów mineło ok miesiąc a do totalnego bajzelu ktory praktycznie uniemozliwia normalna prace około 2 miechy moj hdd to samsung sv802n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 A po formacie i ponownym zainstalowaniu windy wszystko chodzi dobrze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 format nic nie daje, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...