Szuwarek Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Chciałem spytac do jakich adresów odcinacie dostęp i dlaczego. Pewnie najwiecej bedzie serwisow monitorujacych ruch w sieci jak ktos jakis adres ma niech wklei moze uzbiera sie dobry przykladowy plik przyspieszajacy prace przegladarki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantomiko Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Chodzi ci o takie cos np. :wink: . Osobiscie nie uzywam takich rozwiazan, ale jak kto woli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 nie wiem jak masz pod linuksem,ale ja odcinam dostem spamerskim i abuserskim ipkom (wycinam cale sieci). dostaje co dobe raport jakie to ipki probowaly wbic na ssh2, oraz skad szedl denerwujacy mail-spam.. potem host.deny i z bani Przytomna opcja jest rowniez wyciecie....calej sieci...procz ip, z ktorego sie laczysz zdalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...