Gość blade18 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Czesc mam pytanko. Czy jesli kupie radiatorki na moje pamięci Kingstona 512-tki, to zwiększy to moje szanse na stabilniejsze działanie systemu na podkreconym procku? bo kupilem Kingstona CL 3.0 2x 512 noi wogole prawie nie moge procka podkrecic. Wszedzie ludzie pisza ze na Athlonie 64 3000 Venice z plytka Gigabyte k8n 9ultra nForce4 ultra dzialaja na 9x300 i wszystko dziala stabilnie a ja nawet nie moge podkrecic na 9x250 bo juz mi sie komp uruchamia co 5 raz a tak zatrzymuje sie przy wykrywaniu dyskow i cd-romow i tak sobie nic sie nie dzieje. Dopiero za ktoryms restartem zalapie i pujdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ale co? Pamieci wywalaja bledy w memtescie na div166?? Nie mieszaj ich do tego i poczytaj o OC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Czesc mam pytanko. Czy jesli kupie radiatorki na moje pamięci Kingstona 512-tki, to zwiększy to moje szanse na stabilniejsze działanie systemu na podkreconym procku? bo kupilem Kingstona CL 3.0 2x 512 noi wogole prawie nie moge procka podkrecic. Wszedzie ludzie pisza ze na Athlonie 64 3000 Venice z plytka Gigabyte k8n 9ultra nForce4 ultra dzialaja na 9x300 i wszystko dziala stabilnie a ja nawet nie moge podkrecic na 9x250 bo juz mi sie komp uruchamia co 5 raz a tak zatrzymuje sie przy wykrywaniu dyskow i cd-romow i tak sobie nic sie nie dzieje. Dopiero za ktoryms restartem zalapie i pujdzie. 1606371[/snapback] To nie wina ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blade18 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 To czego to moze byc wina? wiem ze trudno to stwierdzic ale moze ktos z was tez tak mial ze zatrzymuje sie wszystko jeszcze na ekranie poczatkowym gdzie pisze o wersji biosu, wykrywaniu mastera i slave, no pierwszy ekran. Co drugi lub czasami co 5 raz zalapie i co malo tego normalnie pracuje bez problemow winda, samo to uruchomienie wkurza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zmien zasilacz ;) A tak serio to moze poczytalbys o OC? Musisz wszystko posprawdzac i wkoncu wyczaisz o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...