AceSkubi Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) Sciagnełem sobie ostatnio Ojciec Chrzesny wszystkie czesci na 6cd !! Gdy otwieram folder z czescia 2 cd 2 pojawia mi sie bład "explorer.exe" no i biore NIE WYSYŁAJ no i mi sie explorer od nowa uruchamia. Nie wie ktos czemu tak sie dzieje ? Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez AceSkubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Jeżeli masz win xp to wystarczy, że uruchomisz polecenie: regsvr32 /u shmedia.dll i Twój problem zniknie na zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliBer Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 A jeżeli mam podobny problem na Widowsie 98 ? Tylko ze przy kazdym uruchamianiu przeglądarki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 :arrow: KaliBer Jaki zwiazek ma przegladarka z tym, ze explorer zawiesza sie podczas wchodzenia do katalogu z filmami? Twoj problem nie ma żadnego zwiazku z tym watkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 masz chyba uszkodzony film ponieważ explorer sie wywala przy łądowaniu miniatórki.Jak wejdziesz do tego katalogu np. przez total commnadera to bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...