0Cool^ Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Co wiecie o tej płytce ??? Jak działa co z nią nie tak :) i jaki biosik najlepszy wszystko co wiecie wpisujcie ;) pliz. A wogule tego ktos uzywa??? :P np. do samoobrony?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenpunkt Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Co wiecie o tej płytce ??? Jak działa co z nią nie tak :) i jaki biosik najlepszy wszystko co wiecie wpisujcie ;) pliz. A wogule tego ktos uzywa??? :P np. do samoobrony?? normalna płyta Gigabyte na KT133A http://tw.giga-byte.com/products/7zxe.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0Cool^ Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ale jakies zeczy z doswiadczenia ja niechce :) z netu (producenta) bo to juz mam obcykane w malym palcu!! :) he he he he ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenpunkt Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ale jakies zeczy z doswiadczenia ja niechce :) z netu (producenta) bo to juz mam obcykane w malym palcu!! :) he he he he ;p z doświadczenia: stara płyta - zapakuj najnowszy bios - XP obsłuży, 0 problemów. wyniki lepsze niż przeciętne np. tranfer pamięci SDR, czy szybkość proca w Sandrze. Bardzo stablina, ma porawnie działający Suspend To Ram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0Cool^ Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Thx a cos jeszcze :)??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apx Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 wiec mam od miesiac , zero problemow , stabilna troche dziwne z vcore podaje 1.81 na softwarze i porownukac do msi troche wyzsza temp proca ale moze to wina czujnika a tak spox , brakuje troche ustawien w biosie ale za ta kase ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0Cool^ Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Huhe a jaka wydajnosc tego złomu :P i jaka masz temperature i jaki procek :) wykrywa kosci 512 mb ramu spokojnie?? nie wiesza sie ;p??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenpunkt Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Huhe a jaka wydajnosc tego złomu :P i jaka masz temperature i jaki procek :) wykrywa kosci 512 mb ramu spokojnie?? nie wiesza sie ;p??? ma problemy jak żle dobierzesz pamięci tzn np. 2 dwustronne 128 =razem 256 MB - juz nie chce chodzić na 133 -tylko jednostronne, obsługuje 512 x3 =1.5GB RAMu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwe Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 mam tą płytę i bardzo ją sobie chwale Ma troche za mało ustawień w biosie m. in. ustawień mnożnika procesora, nie wiem też gdzie jeżeli chodzi przez podkręcanie przez fsb to stabilnie chodzi mi na d600 na 109fsb i pamięć cas latency 3 ustawiona na 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apx Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 temp 38 c max stress 50 na ttc-d5t , nie wiem jak z ramem bo mam tylko 256 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...