drake87 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Mam win xp z sp2. Zanim zainstalowałem sp2 pieknie chodził mi program xp tunning. Mogłem np usuwać bezsensowne chmurki z podpowiedziami itp. Niestety po wgraniu sp2 program ten nie działa, a denerwujących komunikatów jest coraz więcej. W sensie że 'komputer jest bla bla nie chroniony bla bla' Bardzo to denerwuje. Acha nie odsyłajcie mnie do działu windows gdzie jest tuning windows xp ponieważ bajerki tam opisane nie działają na sp2. A może i działają... tylko u mnie komp sie wieszał i nie chciał połączyć np. z netem. Dopiero jak na pamieć zacząłem wyłanczać niektóre wpisy z rejestru np z 0 na 1 albo na odwrót to sie dzwignął. Ostatecznie walnąłem formata i jestem teraz na czystym. Prosze o pomoc.. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Poczytaj faq jest tam temat o win xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 wszystko da sie nlitem zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 I chyba XP Antispy tylko weź najnowsza wersje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Nie zapominajcie o rodzimej produkcji o nazwie Dr Tweak XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...