Arcziwald Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Witam mam taki problem.Rozbierałem laptopa wszystko wysz lo tak jak chciałem,przy rozkręcaniu odłączyłem klawiatura i kiedy ją podłączyłem i włączyłem laptopa pół klawiatury działa a pół nie.Co sie mogło stać prosze o pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Witam mam taki problem.Rozbierałem laptopa wszystko wysz lo tak jak chciałem,przy rozkręcaniu odłączyłem klawiatura i kiedy ją podłączyłem i włączyłem laptopa pół klawiatury działa a pół nie.Co sie mogło stać prosze o pomoc!! 1606923[/snapback] sprawdz jeszcze raz tasme czy jest docisnieta dobrze, lub czy przypadkiem jakis lut nie puscil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcziwald Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 a jezeli to cos z lutem kub taśmą to co zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 najpierw sprawdz, jesli sie tasma uszkodzila to pozostaje tylko wymiana jej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcziwald Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 jak mam sprawdzic czy tasma lub lut sa uszkodzone?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 bedzie widac golym okiem(jesli ma sie dobry wzrok :) a jesli nie to lupka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcziwald Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 tasma raczej wporządku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...