Patryk555 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zaczynaja "ciagnac" kolo mojego domu kablowke, mam teraz Neo128 i we wrzesniu konczy sie umowa. Chyba przejde na internet z kablowki, tylko jaki tam jest transfer, czy predkosc jest uzalezniona od tego ile osob siedzi w necie, czy moga ograniczyc mi w jakis sposob szybkosc, zablokowac np. Kazze tak jak jest to w radiowkach, i czy moga jakos "szpiegowac" to co robie w necie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Chyba przejde na internet z kablowki, tylko jaki tam jest transfer, czy predkosc jest uzalezniona od tego ile osob siedzi w necie, czy moga ograniczyc mi w jakis sposob szybkosc, zablokowac np. Kazze tak jak jest to w radiowkach, i czy moga jakos "szpiegowac" to co robie w necie?? 1606948[/snapback] Wróżką nikt z nas nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 może przyłóż ucho do kabla i sie wszystkiego dowiesz o parametrach tego łącza.... ;) a tak poważnie to to pogadaj z tymi co kładą i dadzą ci namiar na providera któremu tą przyjemność z ciągniecia druta robią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 dostalem cennik: podlaczenie: 2zl aktywacja: 99zl pakiet 100/50 kb/s 49zl 200/100 kb/s 59zl 450/150 kb/s 95zl itd a i za to ze podlacza mnie do kabla :P 500zl, czy oplaca sie to brac???????, czy zostac przy neo 128, niedlugo chyba zwieksza mi do 256 tak wynika z tej promocji neo, bo konczy mi sie abonament?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 dostalem cennik: podlaczenie: 2zl a i za to ze podlacza mnie do kabla :P 500zl 1611501[/snapback] hmm coś mi tu nie gra to w końcu ile za to podłączenie ? 2 czy 500 zł ? Te transfery co podałeś to są KB/s czy Kbps ? Jeżeli za 49 zł masz mieć 100 KB/s to chyba warto, ale z 2 strony jak masz płacić 500zł za podłaczenie + 99 zł za aktywację to sam nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Dobra juz niewazne, chodzi o to czy te 100/50kb/s to szybciej niz moja neo 128?? Tak mam napisane nie kB/s tylko kb/s! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Nie warto wolniejsze od neo droższe podłączenie jedyny pozytyw to może brak ograniczenia po 7gb (jeżeli mnie pamięc nie myli poza tym 500zł za podłączenie idioci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 bryken Słyszałeś o przecinkach i kropkach ? Neostrada 128 to 128kb/s. To połączenie o którym piszesz to: * 100 kb/s * 200 kb/s * 400 kb/s Czyli pierwsze jest wolniejsze a pozostałę szybsze. Może zainteresuj się "przyśpieszeniem" neostrady do 256 kb/sek ? Teraz jest taka oferta - poszukaj na www.neostrada.pl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Nie wiem czy wziac moze ten drugi pakiet 200/100 kb/s za 60zl byloby szybciej od neo, a teraz za neo i tel. place ponad 100zl.(tel. tylko przychodzace), a z kolei jak przedluze umowe z tp to zwieksza mi do 256kb/s neostrade za ta sama kase! Zostac przy neo, czy brac pakiet za 60zl. z kablowki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Ale czy płacisz za podlączenie 500zł, bo jak tak to lepiej na neo, poza tym jak zwiększą ci neo do 256 to jedynie pakiet 400 kb/s będzie szybszy od neo, ja mogę powiedzieć, że zrezygnowałbym z mojej kablówki na NEO, chociaż płaciłem 1zł za podłączenie 49zł za aktywację i trzy miesiące za 1zł a mam abonament na 59zł a przepustowość 128/128kb/s tylko że np mam wewnętrzne IP i na programach typu p2p, torrentach nigdy nie mogę osiągnąć maks łącza, ale przynajmniej nie mam ograniczeń 7gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...