PB782 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Witam! Poszukuję płytę na Socket939 na chipsecie NF4 z portem PCI-E (nie musi być SLI). Takich płyt jest od groma ale nie spotkałem takiej ze zintegrowaną kartą graficzną. Istnieją takie płyty? Prosiłbym o konretne modele i linki. Dobrze jak by ta integra była chociaż wydajnościowo porównywalna z Radeonem 9600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eou Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A po co ci plyta glowna pod s. 939 ze zintegrowana karta graficzna? Raczej nie ma takiej plyty. Jesli nie masz kasy na karte graficzna to poczekaj troche i zaoszczedz na nia, a dopiero potem kupuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro911 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Wydaje mi się, ze jeszcze nie istnieje żadna grafa na płycie, która by byla wydajnosciowo porównywana do 9600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A NF4 ma w ogole obsluge wbudowanych kart?? :> Jezeli chcesz Plyte pod 939 ze zintegrowana grafika to trzeba kupic cos na ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A może kupic płyte na s939 z portem agp? Ale wydaje mi się że powoli idzie do lamusa i już lepiej kupować płyte z pci-e. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 No niby lepiej Ja mam caly czas na AGP no ale grafika slaba nie jest Wiec mnie bylo bez roznicy jak zmienialem. A raczej roznica byla bo grafe juz mialem Wszystko zalezy do czego uzywasz kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A może kupic płyte na s939 z portem agp? Ale wydaje mi się że powoli idzie do lamusa i już lepiej kupować płyte z pci-e. 1607376[/snapback] albo z agp i pci-e ,np. Asrock na nowym ULI M1695 -cena cos okolo 260pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 KGB możesz dać linka do tej płyty? A jest może taka płyta ale jakiegoś lepszego producenta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro911 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Na pewno jest, bo gdzieś widziałem, ale nie pamietam jakiej firmy. Chyba asus, albo abit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 KGB możesz dać linka do tej płyty? A jest może taka płyta ale jakiegoś lepszego producenta? 1607494[/snapback] http://www.asrock.com/product/product_939Dual-SATA2.htm Nie licz na lepszego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A może kupic płyte na s939 z portem agp? Ale wydaje mi się że powoli idzie do lamusa i już lepiej kupować płyte z pci-e. 1607376[/snapback] Np Gigabyte GA-K8NSC , tania bardzo wydajna (Venice 2750 MHz tyle samo na DFI sprawdzone) Czy AGP odchodzi do lamusa , niesadze jeszcze wbrew pozora kilkanascie miesiecy pociagnie, taka płyta jest dobrym rozwiazaniem dla osób posiadajacych bardzo dobra grafike na AGP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Są płyty ze zintegrowaną grafą na 939, są na chipsetach ATI i wydajnościowo to to jest X300 , ale po co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...