Camis Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Temat LOL :lol: :lol: :lol: Pare lat temu u mnie na Pomorskiej to sie pilo niemale ilosci :lol: Film sie urywal dosc czesto ;) Flaszka to byla na rozgrzewke Pozdro desta & demik ;) Teraz lykam bardzo zadko i jakos alkocholikiem nie jestem :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 TO TERAZ ZMIENIAMY TEMAT NA: CO ROBIŁES PODCZAS ZGNONÓW!!!!!!! Ja nic nie pamiętam ale podejrzewam że duzo bo koszulka bluza i spodnie całe ufajdane w trawie i glebie i lekkie oznaki twixa. Jutro jak będe przepraszał kumpla i jego starszą to sie go zapytam co takiego robiłem. :wink: Moze mnie do domu wpuści :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Do kolegi wyżej śmiej sie śmiej bo nie znasz dnia ani godziny :blink: 1607427[/snapback] Co Cie boli ? aha już wiem . . . Nie znam dnia i godziny. . . czego ? . . . zgonu ? No pewnie, że nie znam :wink: A jeżeli chodzi Ci o zerwany film to już w życiu kilka straconych klatek zaliczyłem. . . i co z tego ? Kogo to interesuje ? Poprostu ogarnij się i jak już mówiłem pomyśl zanim coś napiszesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 lolek ... ja bardzo milo wspominam ostatni wikend. Przewaznie pilem piwka, a tu pojawiła sie tkz. wódka :] Bylo calkiem milo. Wojna mustzardowa pozostanie na dlugo w mojej pamieci. Do tego rozbite wazony, kielbaski wlalajace sie po callym ogrodzie u kumpla... nocka w namiocie bez czegos czym mozna by bylo sie przykryc :] Było miło... ale dalej jestem zdania ze Żywiec to Żywiec i jakis Zloty Kłos tego nie zastapi nigdy ;] Kamilo23 powiedz mamie zeby napisala nam jakas historyjke od panow z AA ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Kamilo23 powiedz mamie zeby napisala nam jakas historyjke od panow z AA ;] 1607669[/snapback] Mama nie może tajemnica pracy sam wiesz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 ehhh Pamieacie topic po pijaku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Temat zamykam.. Nie widze w nim sensu.. A btw Minister Zdrowia ostrzega o szkoldiwosci alkoholu.. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...