Joker_king Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Jaką polecacie bude chce by było okienko z boku i jakieś podświetlenie tak do 350zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XeNoN Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ja ci moge polecic Thermaltake Soprano w tej cenie nieznajdziesz chyba nic lepszego, sam mam i buda wypas, nie ma co prawda podswietlenia jak chciales ale zawsze mozesz dokupic jakies katodki czy cosik. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Czy mozna ją kupić tylko w necie???I co jest zamątowane od poczatku oraz jaki ma zasilacz?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A ta http://4max.pl/default.asp?g=120&gg=21&produkt=1332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Pooglądaj cos z oferty Chieftec - to najczęsciej kupowane budy ze średniej i wysokiej półki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 To zalezy co ty chcesz dokladnie kupic, czy ma byc wiekla, czy moze siwecic sie, czy zwykla buda z wyswietlaczem lcd itp.......... Ja mam zywklego tracera bude z LCD i zmodowalem ja na maxa(z przodu zrobilem lustro, dorobilem 2 wiatraki do tego jeszce katode i okno z boku a na szczycie obudowy taki przó bmki zrobilem ze swiecacymi sie siwtlami dorobilem :lol: no ale to tzreba miec zapal :D Wracajac do tematu to jak nie amsz w kompie teperatur powyzej 30*C to bierz bude za 150 z oknem i wyswietlaczem, lepsza i tak ci nic nie da............... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Procek ma 63 w stresie ale jutro kupuje wentyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 buda proponowana przez xenona jest spoko moj kolega ją ma i chyba ja też ją sobie kupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...