Mike3129 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Mam takie pytanko jak ręcznie usunąć strzałki ze skrutów.??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Mam takie pytanko jak ręcznie usunąć strzałki ze skrutów.??? 1607261[/snapback] W FAQ było. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...#g7zisshortcut1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike3129 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Dzięki ale co mam wpisać w danych wartościach, jeśli chodzi mi o wyłączenie tych strzałek. Bo mam tam napisane tak: Usuwa strzałki skrótów na pulpicie [HKEY_CLASSES_ROOTlnkfile] "IsShortcut"=- No i znalazłem to ale nie wiem co tam wpisać ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Nic.. usun element "IsShortcut" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...