doodek66 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Witam. Ostatnio zniknął mi w windzie tylko jeden polski znak jak w temacie. Pozostałe polskie znaki zą wszystkie. mam ATI9250, ale nie instalowałem żadnych nowych sterów. System po prostu zgubił polski font. Czy można jakoś temu zaradzić ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebranox Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 a jaki masz ustawiony jezyk domyslny? I czy to ci sie dzieje w calym windowsie czy tylko w IE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek66 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 język jest polski programisty a fontów brak w całym windows :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebranox Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 probowales sobie sciagnac podstawowe fonty i je wgrac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Wyłacz wszystkie uruchomione programy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek66 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zamknięcie programów nic nie daje, a z fontami będę kombinować jutro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zapewnie jakis program zarezerwowal sobie ten skrot, przypomnij sobie kiedy sie zepsulo i jaki program wtedy zainstalowales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...