-Sid-The-Rat=> Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 jak pewnie większość z was wie, jednoczesne naciśnięcie ctrl+shift powoduje zmianę tablicy znaków [strony kodowej, języka, układu klawiatury - nie wiem dokładnie czego] skutkuje to min zamianą y na z i innymi kataklizmami. wiem, że przywrócenie tego jest banalne, ale przyznam, że męczące. czy ktoś z was wie, jak można wyłączyć ten globalny skrót windowsa? lub ogólniej - gdzie się te skróty konfiguruje? bo z powodów różnych nie mogę wywalić innych układów klawiatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) nie napisales jaki system, wiec przyjmuje XP.. Panel sterowania -> Opcje regionalne -> Jezyki -> Szczegoly -> Ustawienia klawiszy Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 dokladnie jak napisal fido. jak usuniesz tam wszystkie z listy poza 'polski programisty' to nie bedzie mial miedzy czym przelaczac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 nie napisales jaki system, wiec przyjmuje XP.. Panel sterowania -> Opcje regionalne -> Jezyki -> Szczegoly -> Ustawienia klawiszy wielkie dzięki :) dokladnie jak napisal fido. jak usuniesz tam wszystkie z listy poza 'polski programisty' to nie bedzie mial miedzy czym przelaczac napisałem w poście, że nie mogę wyłączyć innych zestawów [często pisuję po francusku, ten 'dziwny' układ klawiszy jest wtedy zbawieniem] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 U mnie działa naciśnięcie tej kombinacji jeszcze raz - więc nie wiem co w tym takiego "męczącego" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 pozostawie cie wiec w tej niewiedzy, ale sa programy, w ktorych ta kombinacja cos robi wiec nie moge naciskac tego dla zabawy a zmiana focusu na inny program i nacisniecie tego jeszcze raz jest meczaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 XP ma jeszcze taki głupi zwyczaj, ze przy zainstalowanych kilku ukladach klawiatury potrafi czasem zmienić układ tylko dla jednego programu, z którego aktualnie się korzysta, chociaz w całym systemie jest ustawiony i działa ten własciwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...